Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο φως τα άκρως απόρρητα αρχεία της Αυστραλίας για τα UFO [Βίντεο]




Τα άκρως απόρρητα αρχεία της Αυστραλίας για τα UFO, που για ολόκληρες δεκαετίες ήταν κρυμμένα στα συρτάρια των υπηρεσιών τώρα βγαίνουν στον αέρα μέσω internet, στο πλαίσιο των διατάξεων περί ελευθερίας στην πληροφόρηση.


Αφορούν θεάσεις αγνώστων ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων, αρχεία που μπορεί να παραπέμπουν σε επισκέψεις … εκτός πλανήτη, επίσημα έγγραφα από την RAAF, το τμήμα της αεροπορίας, και το ναυτικό.
Τα αρχεία περιέχουν επίσης μαρτυρίες, φωτογραφίες, αρχεία εφημερίδων και επίσημες εκθέσεις της κυβέρνησης.
Θα κυκλοφορήσουν την 1η Μαΐου του 2016…

Follow us: Unexplainedgr



1 Comment:

Ανώνυμος είπε...

για Αποστόλη Χειρδάρη (Weirdo)! (BINTEO) Πολύ σοβαρό!
Άτομα σαν τον Αποστόλη Χειρδάρη (Weirdo) ψάχνουν για αφελείς και κορόϊδα για να πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Μακριά από τέτοιους τύπους. Ωστόσο, ασχολείται επίσης με τον Αποκρυφισμό, την Μαγεία και τον Νεοπαγανισμό. Την πεντάλφα δεν την θεωρεί σύμβολο του Σατανισμού αλλά κάτι "ωραίο" και σοφό που δαιμονοποιήθηκε από την εκκλησία στην εποχή μας! Είναι οπαδός της Μυθολογίας του Κθούλου του Λάβκραφτ και αναγνώστης-μελετητής (και ακόλουθος) της Σατανικής Βίβλου του Άντον Σάντορ ΛαΒέι (εκκλησία του Σατανά στην Καλιφόρνια). Μελετάει επίσης την Καμπάλα (το ιερό αποκρυφιστικό βιβλίο των ραββίνων Εβραίων) και πιστεύει στην ύπαρξη της Λίλιθ. Όπως και τα Ελωχίμ, Νεφελίμ, Έλ του Λιακόπουλου (που τα αντέγραψε από το Ζακάρια Σίτσιν). Είναι οπαδός και των θεωριών του Έριχ Φόν Ντένικεν τον συγγραφέα και σκηνοθέτη της θεωρίας των Αρχαίων Αστροναυτών. Ότι η γη δηλαδή αποικήθηκε από Εξωγήινους Αρχαίους Αστροναύτες και βρίσκονται εντός και εκτός της γης και μας επιτηρούν! Κάποιοι από αυτούς, πιστεύει, έχουν και μορφή ερπετών (τα παραμύθια του Ντέιβιντ Άικ). Ο Χειρδάρης, αφού τα έχει μπλεγμένα όλα αυτά μέσα του, στο YT έφτιαξε κανάλι και το παίζει ερευνητής του Μυστηρίου! Παράλληλα βγάζει τα "προς το ζειν" από το 'Clickbait' όταν δεν "ζωγραφίζει" στην διαφημιστική εταιρεία που δουλεύει τα πρωινά.
Κασταμονίτης ξεβρακώνει τον Weirdo (Αποστόλη Χειρδάρη), τον τυχοδιώκτη του 'Clickbait'
ΒΙΝΤΕΟ (3-12-2019): https://streamable.com/aown3

Δημοσίευση σχολίου