Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Ο ανθρωπος που ανακαλυψε την δομη του DNA πιστευε οτι τα ανθρωπινα γονιδια δεν θα μπορουσαν να εχουν εξελιχθει τυχαια!''


unexplainedgr.blogspot.com

O Francis Cric, o βρετανος επιστημονας που βοηθησε να ανακαλυφθει η δομη του DNA πιστευε οτι τα ανθρωπινα γονιδια δεν θα μπορουσαν να εχουν εξελιχθει τυχαια!
Πιστευε οτι το διαστημα των σχεδον 600 εκατομ ετων απο τον σχηματισμο του πλανητη εως την στιγμη που θα μπορουσε να υποστηριξει τη ζωη ,ο χρονος ηταν πολυ μικρος διοτι ειναι ενα πολυπλοκο μοριο.
Ο Francis Cric ειπε το εξης ''Ειναι πιο πιθανο να δημιουργηθει ενα πληρως λειτουργικο και ικανο να πεταξει αεροπλανο απο το περασμα ενος τυφωνα απο μια μαντρα ανταλακτικων παρα να δημιουργηθει το μοριο του DNA κατα τυχη''Το ερωτημα που δημιουργειται ειναι το εξης  Ποιος εκανε μια στοχευμενη μεταλαξη των γονιδιων μας και γιατι?.
Οι επιστημονες για να δημιουργησουν ενα ανθρωπινο ον χρησιμοποιουν μονο το 5% του DNA το υπολοιπο 95% ειναι γενετικα σκουπιδια.Μερικοι πιστευουν οτι η πληρης αποκωδικοποιηση του DNA θα φερει τρομακτικες πληροφοριες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  •  Το 2003 η αμερικανικη κυβερνηση ανακοινωσε το προγραμμα  ''Ανθρωπινο Γονιδιωμα''(HGP) με το οποιο ταυτοποιησε ολα σχεδον τα 25.000 γονιδια του ανθρωπινου σωματος!Για πρωτη φορα οι επιστημονες ειχα  ενα χαρτη για την γενετικη μορφολογια του ανθρωπου!Καθε γονιδιο που παιρνουμε περιεχει 3δισ γραμματα δισεκατομμυρια συστατικα!
  •  Το 2006 γενετιστες στο πανεπιστημιο στην καλιφορνια στην Santa Cruz ανακαλυψαν μια περιοχη του γονιδιωματος με ονομασια HAR1 η οποια φαινεται να ειναι μοναδικη για τον ανθρωπο!Οι επιστημονες πιστευουν οτι το γονιδιο HAR1 παιζει σημαντικο ρολο στην προηγμενη αναπτυξη του εγκεφαλου του ανθρωπου και αποτελει το βασικο στοιχειο που μας διαφοροποιει απο τα αλλα ζωα!
Ποιος τοποθετησε το συγκεκριμενο γονιδο στο DNA του ανθρωπου?


 Η ΘΕΩΡΙΑ

unexplainedgr.blogspot.com
 Ο αρχαιοτερος πολιτισμος που υπηρξε ποτε  ηταν των Σουμεριων 6000 χρονια πριν! Πλακες με σφηνοειδη γραφη  βρεθηκαν στην Μεσοποταμια.Ο ζαχαριαν Σιτσιν 30 χρονια προσπαθουσε να μεταφραση  τις συγκεκριμενες πλακες!Το 1976 στο βιβλιο του με ονομασια ''Ο 12ος πλανητης'' ισχυριστηκε οτι οι πλακες περιεγραφαν μια εξωγηινη φυλη με ονομασια Αnnunaki,συμφωνα με τον Σιτσιν οι Αννουνακι ηρθαν στην γη πριν απο 450.000 χρονια στην εποχη του Νεαντερταλ και δημιουργησαν τον Homo Sapiens μεσω γενετικης μηχανικης ως ενα ειδος για να δουλευει στην εξορυξη μεταλλων για αυτους!Οι προγονοι μας τους πιστευαν για θεους!
Ισως ηταν οι Αννουνακοι αυτοι που δημιουργησαν τον πρωτο συνχρονο ανθρωπο!

 ΠΗΓΗ

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου