Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αποκωδικοποίηση του Αγρογλυφικού στο Salinas

Το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας περιέχει ένα μήνυμα [Βίντεο]
Την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων έχει προσελκύσει το γιγάντιο και περίπλοκο σημάδι που εμφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα σε φάρμα στην περιοχή Salinas Valley στην Καλιφόρνια.
Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ο σχηματισμός των καλλιεργειών που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, στην πραγματικότηταπεριέχει ένα μήνυμα που κωδικοποιείται σε γραφή Braille*.

Ο Debra Falanga, καθώς και ο διευθυντής ορχήστρας Carl Christensen, και οι δύο συμφωνούν ότι οι κουκίδες που σχηματίζονται είναι γραφής braille και το μήνυμα είναι το "192".
Μεταφράζεται άμεσα ως εξής:
192 192
Β 192 1
192 192

"Είναι συναρπαστικό, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, αλλά είναι ευανάγνωστο», δήλωσε ο Falanga. "Αυτές οι κουκίδες είναι σε πολύ συγκεκριμένη σειρά. Είναι τόσο τέλειες σαν να τις έφτιαξε μία μηχανή."
"Τώρα το μόνο που χρειάζεται να καταλάβουμε το τι σημάνει το 192 είπε ο Christensen.
*Κώδικας Μπράιγ ονομάζεται το σύστημα γραφής και ανάγνωσης των τυφλών. Το όνομά του οφείλεται στον εφευρέτη του Λουδοβίκο Μπράιγ.
Ο Λουδοβίκοs είχε τυφλωθεί πολύ μικρός και δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί το σύστημα ανάγνωσης που χρησιμοποιούσαν οι τυφλοί ήταν δύσχρηστο με χοντρούς χαρακτήρες. Έτσι βάλθηκε να δημιουργήσει ένα καινούριο ειδικό αλφάβητο για τυφλούς. Του πήρε πέντε χρόνια αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
Αυτό το αλφάβητο που έφτιαξε ο Μπράιγ ήταν μια αντικατάσταση του γραμματικού αλφάβητου με ανάγλυφες στιγμές, που με διάφορους συνδυασμούς αποδίδουν ένα κείμενο. Ο τυφλός μπορεί μ’ αυτό το σύστημα να διαβάζει ψηλαφώντας τις στιγμές με το δάχτυλο, δηλαδή έχουμε ανάγνωση με την αφή.
Το σύστημα Μπράιγ έχει έξι ανάγλυφες κουκκίδες σαν το κεφαλάκι μιας καρφίτσας. Είναι τοποθετημένες ανά τρεις και μ’ αυτές γίνονται 63 συνδυασμοί, που αντιστοιχούν στα γράμματα και τους αριθμούς.
Η γραφή Μπράιγ διαβάζεται από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω, όπως ακριβώς και η γραφή των «βλεπόντων».
Πηγή: Αποκάλυψη
Σε μήνυμα στο facebook χθες 4/1 ο Μαθηματικός ΕΛ. Αργυρόπουλος ανακοίνωσε τα πρώτα ευρήματα αποκωδικοποιόντας το σύμφωνα με την Ελληνική Αριθμοσοφία.
Δείτε τα είναι εκπληκτικά!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΕΝΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 192. ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: 1) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΙΣΟΨΗΦΙΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 192. 2) ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 192.και συνεχίζει..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ = ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ = 1439 .΄. !!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ: ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = 792 .΄.
ΣΑΛΙΝΑΣ = 492 .΄.
Η ΑΜΕΡΙΚΗ = ΜΑΡΙΑΜ = 192 .΄
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 92 ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ...
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ = ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ = 4545 .΄. !!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ = 4523 .΄.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΛΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ = 2730 .΄.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ .΄.
Ο φωτεινός και μέγας Έλλην ΕΛευθέριος με τις υψηλές δονήσεις του σαφώς μόνο θετικά έλκει και θετικά μηνύματα μας μεταδίδει και μακάρι να είναι έτσι..
Πάμε στα δύσκολα για να δούμε την άλλη πλευρά .
Ψάχνοντας λίγο και την άλλη πλευρά για το αν τελικά είναι ένα μήνυμα των φωτεινών που περιφρουρούν τον πλανήτη, των σκοτεινών ή ανθρώπινο κατασκεύασμα και στην τελική αρνητικό μήνυμα κακός οιωνός όπου κάποιοι προετοιμάζουν αυτοί τον ερχομό κάποιου άλλου??
Και αυτό γιατί 192 = ΜΠΑΛΑΜ (balam) Δαίμονας σύμφωνα με την wikipedia (επίσης Balaam, Balan) είναι ένα μεγάλος και ισχυρός βασιλιάς της κόλασης που δίνει εντολές πάνω από σαράντα λεγεώνες δαιμόνων .
Ο Balam απεικονίζεται με τρία κεφάλια. Ένα κεφάλι είναι το κεφάλι ενός ταύρου, ο δεύτερος ενός άνδρα, και η τρίτη ενός κριαριού. Έχει φλεγόμενα μάτια και την ουρά ενός φιδιού. Κουβαλάει ένα γεράκι για τη γροθιά του και καβαλάει μία αρκούδα.




Το τέρας αυτό με τα τρία κεφάλια, είναι ένας από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και επειδή πολλά έχουμε δει να μνημονέυουν οι illu minati για τον ερχομό τους υποπτευόμαστε πως το μήνυμα ίσως έχει να κάνει και με αυτό.
Εξάλλου εκεί ίσως μας παραπέμπει το Β192
192= ΜΠΑΛΑΜ
192+192= 384 =
192+192+192= 576 = ΑΝΔΡΟΜΑΛΙΟΣ
192+192+192+192=768=
192+192+192+192+192+1= 961 = ΑΝΔΡΕΑΛΙΟΣ
Δείτε δύο από τις δικές μας αποκαλύψεις για την προετοιμασία του ερχομού τους.

72 ΑΓΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ( Κατα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 στο Λονδίνο που μετατράπει σε Μασονική τελετή)
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!
7ΔΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ 72 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ) ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ..

Όλο το άρθρο εδώ

WOULD-BE MARTYR AND 72 VIRGINS !! Ο άνθρωπος υποψήφιος μάρτυρας δέσμιος από 72 παρθένες
( Πάλι 72 όσοι και οι βασιλείς των Νεφελίμ που κρατάνε φυλακισμένη την ανθρωπότητα.. συμβολική φωτογραφία του φωτογράφου των illuminati David Lachapelle)

Ήδη στο διαδίκτυο άρχισαν διάφορα σενάρια για το θέμα και θέλει αρκετό ψάξιμο σε συνδυασμό με το ρολόι που είχε εμφανιστεί σε corncycle πρίν τους ολυμπιακους αγώνες του Λονδίνου. θέσεις πλανητών και την πορεία ίσως του ison.
godlikeproductions
To σαιτ αυτό μας δίνει ημερομηνία την 19/2/2014..
Οποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει την έρευνα.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου