Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευγονική δίχως όρια - Νέο φονικό εμβόλιο με βασική σύσταση από κύτταρα εντόμωνΤο πρόγραμμα ευγονικής από τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς... Ο Φορέας Ελέγχου Ασφαλείας Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α (FDA) ενέκρινε μία νέα τεχνολογία εμβολίων που χρησιμοποιεί κύτταρα εντόμων ώστε να παραχθούν τα απαραίτητα χημικά στοιχεία για την σύστασή τους..
Το εμβόλιο FluBlok αποτελεί το πλέον πρόσφατο «φονικό όπλο» που αναπτύχθηκε από την εταιρία Protein Science Corporation: η συγκεκριμένη εταιρία διασώθηκε οικονομικά το 2009 απευθείας μέσω της φορολόγησης των Αμερικανών πολιτών με στόχο να συνεχίσει την έρευνα και την ανάπτυξη του νέου αυτού όπλου για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο με βασική χημική σύσταση από κύτταρα εντόμων προκαλεί σοβαρότατες παρενέργειες όπως: καρδιακά προβλήματα και διαταραχές στην αναπνευστική λειτουργία ενώ ήδη ένας συμμετέχων στις κλινικές δοκιμές έχασε τη ζωή του από τις παρενέργειες...
Το όνομα του εμβολίου είναι άκρως παραπλανητικό: το FluBlok μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι μπλοκάρει την μόλυνση από ιούς, ενώ στην πραγματικότητα μειώνει τις αντιστάσεις του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε ενδεχόμενη μόλυνση..
Ο Bill Gates έχει αναφέρει πολλές φορές ότι εάν γίνει πραγματικότητα η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των εμβολίων τότε τα κέντρα ευγονικής (έμφαση pentapostagma.gr) θα καταφέρουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10 έως 15%... Τα εμβόλια, εν γένει, έχουν αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν βλάβες στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και να καθιστούν τον οργανισμό μας περισσότερο «επιρρεπή» στην μόλυνση από ιούς και βακτήρια...

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου