Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξωγηινοι μεταλλαξαν τον γενετικο μας κωδικα πριν απο χιλιαδες χρονια?


 
An alien code in our genes?
Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι ένα σημάδι των ευφυών εξωγήινων θα μπορούσε να κατοικούν μέσα στο ανθρώπινο γενετικό κώδικα.
Ο Δρ Vladimir I. shCherbak, ένας μαθηματικός στο al-Farabi Καζακστάν Εθνικό Πανεπιστήμιο του Καζακστάν, και Maxim Α. Makukov, ένας αστροβιολόγος στο Astrophysical Fesenkov Ινστιτούτο Kazakhstan's, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα ένα έγγραφο με τίτλο "Η" Wow! σήμα »του γενετικού κώδικα επίγεια" στο πλανητικό επιστημονικό περιοδικό Ίκαρος. Αυτός ο τίτλος αναφορές αγνώστων το περίφημο ραδιοφωνικό σήμα ανιχνεύεται από τους επιστήμονες του SETI (για αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης) το 1977. Αλλά αντί να ακούτε για εξωγήινες ραδιοφωνικές μεταδόσεις, οι επιστήμονες εξέτασαν το ενδεχόμενο της βιολογικής SETI. Βλέποντας ότι τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα αψηφούν φυσική εξήγηση, η ομάδα εξέτασε την πιθανότητα ένα έξυπνο ενσωματωμένο σήμα στον κώδικα. Και, όπως εξηγεί Discovery News, οι ερευνητές πιστεύουν ότι «το σύστημα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δυνατότητα ανίχνευσης ET από μια παροδική εξωγήινη ραδιοφωνικής μετάδοσης. "
The genetic code. (Credit: Vladimir I. shCherbak/Maxim A. Makukov/Icarus)
Η περίληψη της έγγραφο αναφέρει:Ο γενετικός κώδικας. (Credit: Vladimir I. shCherbak / Maxim Α. Makukov / Ίκαρος)
 Έχει επανειλημμένα προτείνει να επεκταθεί το πεδίο εφαρμογής για το SETI, και μια από τις προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις για το ραδιόφωνο είναι τα βιολογικά μέσα. Γενωμικού DNA χρησιμοποιείται ήδη στη Γη για την αποθήκευση μη-βιολογικές πληροφορίες. Αν και μικρότερες σε δυναμικότητα, αλλά ισχυρότερη ανοσία σε θόρυβο είναι ο γενετικός κώδικας. Ο κώδικας είναι ένα ευέλικτο χαρτογράφηση μεταξύ κωδικόνια και αμινοξέα, και η ευελιξία αυτή επιτρέπει την τροποποίηση του κώδικα τεχνητά. Αλλά από τη στιγμή που καθορίζεται, ο κώδικας μπορεί να μείνει αμετάβλητη επί κοσμολογική χρονοδιαγράμματα? Στην πραγματικότητα, είναι η πιο ανθεκτική κατασκευή που είναι γνωστή. Ως εκ τούτου, αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη αποθήκευση για μια έξυπνη υπογραφή, εάν αυτό είναι σύμφωνο με βιολογικά και θερμοδυναμικές απαιτήσεις. Δεδομένου ότι το πραγματικό σενάριο για την προέλευση της επίγειας ζωής απέχει πολύ από το να διευθετηθεί, η πρόταση που θα μπορούσε να έχει σπαρθεί σκόπιμα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μια στατιστικά ισχυρή ευφυούς σαν «σήμα» στο γενετικό κώδικα είναι τότε μια ελέγξιμη συνέπεια ένα τέτοιο σενάριο.

Για περισσοτερα ανεξηγητα θεματα ΕΔΩ

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο γενετικός κώδικας φαίνεται να έχουν "εφευρεθεί έξω από το ηλιακό μας σύστημα ήδη αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια πριν." Discovery News επισημαίνει ότι αυτή η αντίληψη υποστηρίζει την ιδέα της πανσπερμίας ζωής στη Γη σπάρθηκε από τη ζωή που προέρχονται από αλλού στο σύμπαν .
Με τη διερεύνηση των δυνατοτήτων της βιολογικής SETI, οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο συνήθως θρησκευτική έννοια του ευφυούς σχεδιασμού, αλλά από μια εξωγήινη επιστημονική σκοπιά.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου