Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπαρχουν οι Γοργονες?Πραγματικοτητα η μυθος?

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ κρύβει ότι ευφυής ζωή βρίσκεται σε ωκεανό.

Δεν έχει σημασία πόσο φανταστικό αυτό πρόκειται να ακουστεί. Αυτό το άρθρο και το βίντεο `s πρόκειται να ασχοληθεί με το γεγονός ότι οι γοργόνες που είναι μέχρι σήμερα, ένα μυθικό τέρας με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι, και μια ουρά ψαριού, αντί των ποδιών υπάρχουν` s ή όχι. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί. Ακόμα και μετά από αιώνες προσπάθεια, σχεδόν 86 τοις εκατό των ειδών της Γης δεν έχουν ακόμη περιγραφεί πλήρως, σύμφωνα με νέα μελέτη που προβλέπει ο πλανήτης μας είναι το σπίτι σε 8,7 εκατομμύρια είδη. Αυτό σημαίνει ότι οι επιστήμονες έχουν μόνον καταγραψει λιγότερο από 15 τοις εκατό όλων των ειδών.
Η γοργόνα όνομα που αποτελείται από «απλή», η οποία είναι η παλιά αγγλική λέξη για το «Θάλασσα» και «καθαριότητα», που σημαίνει «γυναίκα». Έχουν υπάρξει πολλές ιστορίες για γοργόνες σε όλες τις ηλικίες, αλλά μερικές από τις πιο δημοφιλείς μύθους είναι ότι οι άνθρωποι Γοργόνες μαγέψει με το τραγούδι τους, οι άνθρωποι τραγουδούν αποσπά από την εργασία τους, αναγκάζοντας τους για να περπατήσει από το κατάστρωμα των πλοίων ή να τρέξει προσαραγμένο τους. Αυτά τα "μαγικά θηλυκά», εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε σπήλαιο ζωγραφικής στα τέλη Παλαιολιθική (Stone Age) περίοδο περίπου 30.000 χρόνια AG, όταν οι σύγχρονοι άνθρωποι άρχισαν να πλέουν στις θάλασσες, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου. Σε αυτό το Animal Planet τηλεόραση βίντεο παράγει μια ειδική εκπομπή με τίτλο "Γοργόνες: Το πτώμα," Αυτή η επιστημονική έρευνα αποδεικνύει την ύπαρξη γοργόνες. Απίστευτο αλλά αληθινό ..
Αυτή είναι η ιστορία της από πρώτο χέρι λογαριασμό μιας ομάδας επιστημόνων της κυβέρνησης που καταθέτουν βρήκαν τα λείψανα του ποτέ-πριν από-αναγνωρίζονται πλάσμα της θάλασσας με δεσμούς με την ανθρώπινη προέλευση - μια γοργόνα. Εκπληκτική computer animation, βίντεο και φωτογραφικό αυτόπτης μάρτυρας στοιχεία δείχνουν ποιο είναι το πλάσμα μοιάζει, και εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το αν ένα τεράστιο κυβέρνηση συγκάλυψη κρύβεται απόδειξη της ύπαρξής τους.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wbWVDk68BOI
Ρεάλ Εθεάθη Γοργόνα στο Ισραήλ. Το 2009, ένα τεράστιο κόμβο-bub στο Ισραήλ σάρωσε το έθνος, θα μπορούσε κανείς να το αποκαλούν «τρέλα γοργόνα". Προφανώς σε μια μικρή παραλία στην Kiryat Yam, μια πραγματική παρατήρηση γοργόνα πραγματοποιήθηκε, αφήνοντας την πόλη και ολόκληρη τη χώρα συναρπάσει. Για μια περίοδο αρκετών μηνών, ντόπιοι και τουρίστες ενθουσιασμένοι για να δείτε αυτό το πραγματικό γοργόνα εμφανίζονται και εξαφανίζονται στον ωκεανό.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C6hB5ph_ftc


 http://unexplainedgr.blogspot.gr/

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου