Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κυβέρνηση της Χιλής για βίντεο με UFO: Το ΑΤΙΑ δεν έχει φτιαχτεί από ανθρώπους!

Δύο χρόνια μετά τη λήψη του βίντεο από ανθρακωρύχους που εργάζονταν στο ορυχείο χαλκού Collahuasi στη βόρεια Χιλή, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δεν αναγνωρίζει το περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο που αιωρούνταν στον ουρανό.
Το UFO που εθεάθη στη Χιλή, σύμφωνα με την κυβέρνηση της χώρας, δεν είναι γνωστό αντικείμενο που έχει κατασκευαστεί από ανθρώπους.
Μετά από εξονυχιστική έρευνα, οι αρχές ανακοίνωσαν σε έκθεσή τους πως το μυστηριώδες αντικείμενο δεν είναι από αυτά που αναγνωρίζουν.
Επιβεβαίωσαν πως ο ιπτάμενος δίσκος που έχει καταγραφεί στο βίντεο έχει διάμετρο 10 περίπου μέτρα και εκτελεί οριζόντιες και κάθετες κινήσεις που κανένα άλλο αεροσκάφος δεν μπορεί να κάνει.
xilh-gia-ufo
«Δεν πρόκειται για καιρικό φαινόμενο ή οποιοδήποτε άλλο γνωστό αντικείμενο που έχει κατασκευαστεί από άνθρωπο», σημείωσαν οι επιστήμονες του CEFAA (Centre for the Study of Anomalous Ariel Phenomena).
xilh-gia-ufo-den-exei-ftiaxtei-apo-anthrwpous
Αρχικά, οι ανθρακωρύχοι που τράβηξαν το βίντεο τον Απρίλιο του 2013 επέλεξαν να το κρατήσουν κρυφό φοβούμενοι ότι θα γελοιοποιηθούν.
Όταν όμως το έδειξαν σε ένα από τα αφεντικά τους, επέμεινε να στείλουν αντίγραφό του στο CEFAA τον Φεβρουάριο του 2014.
Οι μάρτυρες, που έχουν επιλέξει να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποκάλυψαν ότι το ιπτάμενο αντικείμενο αιωρούνταν στον ουρανό για περισσότερα από 60 λεπτά και δεν έκανε κανέναν ήχο.
Από το CEFAA αποκλείουν την περίπτωση να πρόκειται για drone, πειραματικά αεροσκάφη, μετεωρολογικά μπαλόνια ή άλλες στρατιωτικές ασκήσεις που θα μπορούσαν να εξηγήσουν το περιστατικό.
Πηγές: Mirror, newsit.gr

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου