Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθυστερήσεις πτήσεων λόγω... UFO


Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι επιβάτες των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Βρέμης όταν άκουσαν τη δικαιολογία για την αλλαγή στις ώρες αναχώρησης των πτήσεων τους.
Ένα UFO μπήκε στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου και δεν μπορούσε να απογειωθεί ή να προσγειωθεί αεροπλάνο από τις 16.30 έως τις 21.30 τοπική ώρα στη Βρέμη, ο λόγος...
Μόλις εντοπίστηκε αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο απογειώθηκε ελικόπτερο της αστυνομίας ώστε να ανιχνεύσει τον ουρανό και να εντοπίσει τι ακριβώς ήταν αυτό που προκαλούσε χάος στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, παρά την έρευνα οι Αρχές επιμένουν ότι δεν κατάφεραν να πιστοποιήσουν περί τίνος επρόκειτο.
Εκπρόσωπος του Γερμανικού Εναέριου Ελέγχου δήλωσε στον Weser Kurier: "Διέθετε φυσιολογικά φώτα, κόκκινο και πράσινο και φώτα πλοήγησης και στις δύο πλευρές".
Αυτόπτης μάρτυρας σχολίασε στην ίδια εφημερίδα ότι το αντικείμενο πέταξε πάνω από το σπίτι του τέσσερις φορές. "Έμοιαζε με αεροπλάνο, είχε φώτα αλλά έκανε πολύ μεγαλύτερο θόρυβο".
Πτήση από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έπρεπε να ακυρωθεί ενώ μία ακόμη από το Μόναχο άλλαξε προορισμό και αεροδρόμιο προσγείωσης

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου