Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρωσία: Μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από το 1970 και στέλνει μηνύματα που κανείς δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει


Απόκοσμοι ήχοι, παράσιτα, μονότονα βουητά και ακαθόριστοι ψίθυροι.
Ένας μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός στην Ρωσία εκπέμπει από το 1970 και στέλνει μηνύματα που κανείς δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει.

Ο UVB-76 είναι το διεθνές διακριτικό κλήσεως ενός περίεργου ραδιοσταθμού που εκπέμπει στα βραχέα κύματα, στη συχνότητα 4.625 kHz.
Εκπέμπει έναν σύντομο, μονότονο τόνο, που επαναλαμβάνεται περίπου 25 φορές το λεπτό και έχει παρατσούκλι «The Buzzer».
Κάθε τέσσερις μήνες το βουητό διακόπτεται και μεταδίδεται στα ρώσικα ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει.
Κανένας επίσης δεν γνωρίζει τον σκοπό της ύπαρξης του σταθμού, πρόκειται για έναν μύθο και πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ανακαλύψουν το μυστικό του.
ra-1
Μέχρι το 2010 ο πομπός του σταθμού βρισκόταν στο Povarovo της Ρωσίας, 40 χλμ βορειοδυτικά της Μόσχας όπου υπήρχαν άκρως απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που εγκαταλείφθηκαν.
Στην συνέχεια φημολογείται ότι ο μυστηριώδης σταθμός μεταφέρθηκε κοντά στο Pskov, σε μαι περιοχή κοντά στα σύνορα με την Εσθονία.
ra-3
Κανείς δεν γνωρίζει τον σκοπό, την προέλευση ή την ιστορία του σταθμού. Κάποιοι μιλούν για ένα ρωσικό στρατιωτικό σταθμό που επικοινωνεί με ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ένας επιστημονικός ερευνητικός σταθμός ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν απλά για μια φάρσα.
ra-4
ra-2
ra-5
ra-7
ra-10
iefimerida.gr

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου