Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Χρονοκάψουλα» 220 ετών ανοίχτηκε στην Μασαχουσέτη [Εικόνες]



http://apocalypsejohn.com/wp-content/uploads/1698-700x360.jpg

Μία «χρονοκάψουλα» 220 ετών, η οποία περιείχε κέρματα, έγγραφα και άλλα αντικείμενα, άνοιξαν την Τρίτη αξιωματούχοι της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ.

«Η ιστορία της Μασαχουσέτης αποτελεί ιστορία των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ουίλιαμ Γκάλβιν, γραμματέας της κοινοπολιτείας προτού ανοίξει το κουτί, προσθέτοντας ότι τα αντικείμενα μέσα σε αυτό είναι σύμβολα των μεγάλων ιδρυτών της χώρας.
Μεταξύ των αντικειμένων που υπήρχαν μέσα στο κουτί ήταν κέρματα, ένα χάλκινο μετάλλιο που απεικόνιζε τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, όπως επίσης αρχεία και εφημερίδες.
Το κουτί θάφτηκε στις 4 Ιουλίου 1795, σε αναγνώριση της 20ης επετείου της ανεξαρτησίας της Αμερικής. Το περιεχόμενο της «χρονοκάψουλας» αποκαλύφτηκε για πρώτη φορά μετά το 1855, οπότε και είχε ανοιχτεί ξανά, τα αντικείμενα μέσα είχαν καθαριστεί ενώ είχαν προστεθεί και άλλα, όπως εφημερίδες και κέρματα.
Το περιεχόμενο του κουτιού θα εκτεθεί σε μουσείο για ορισμένο χρονικό διάστημα προτού επανατοποθετηθεί στην «κρυψώνα» του, με την προσθήκη αντικειμένων από την τωρινή εποχή.
1
2
3
4

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου