Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε την τεράστια κατασκευή που βρίσκεται στην έρημο Σαχάρα και φαίνεται από το διάστημα

http://apocalypsejohn.com/wp-content/uploads/0212-700x360.jpg

Η χρησιμοποίηση ενός ιμάντα για την μεταφορά χιλιάδων προϊόντων και όχι μόνο ήταν εξαιρετικά αποδοτική στην βιομηχανία από τα τέλη του 1800.
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εικόνες από προϊόντα όπως είναι παιχνίδια, τρόφιμα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων να ταξιδεύουν κατά μήκος του ιμάντα μέσα σε ένα εργοστάσιο.
Αλλά υπάρχει μια τεράστια τέτοια κατασκευή στην Αφρική και λίγο πιο συγκεκριμένα στην Δυτική Σαχάρα.
Από τα 61 μίλια μπορείτε να δείτε αυτόν τον τεράστιο ιμάντα από το διάστημα.
Μπορείτε να τον δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Το λευκό χρώμα την λωρίδα προέρχεται από τα φωσφορικά άλατα που πετάγονται έξω από τον ιμάντα.
01
Αυτή η κατασκευή συνδέει την περιοχή Saguia el-Hamra με την περιοχή El Aaiún του Μαρόκου. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται στην έρημο Σαχάρα και μεταφέρει 2.000 τόνους βράχων την ώρα.
Ο φώσφορος από τους βράχους χρησιμοποιείτε για την δημιουργία λιπασμάτων.
02
Είναι η μεγαλύτερη μεταφορική ταινία στον κόσμο και εξακολουθεί να είναι και η πιο παραγωγική.
03
04
05
apisteuta.com

Follow us: Unexplainedgr



1 Comment:

ditikisahara είπε...

https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%94%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%A3%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82/692446064209778?ref=hl

Ευχαριστούμε το unexplained.blogspot.gr , μολονότι τα έχει μπερδέψει λιγάκι… Τόσο η περιοχή Σαγκία Ελ Άμρα, όσο και η πόλη Λαγιούν, ανήκουν στη Δυτική Σαχάρα και όχι στο Μαρόκο που έχει καταλάβει τα εδάφη ακριβώς γιατί θησαυρίζει από αυτά!!!

Δημοσίευση σχολίου