Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Alien Lore αρ. 180 - βάση στο φεγγάρι


"Luna", σύμφωνα με πολλούς UFOλόγους, είναι μια βάση εξωγήινων στην αθέατη πλευρά της Σελήνης (π.χ., η πλευρά του δεν τον βλέπουμε ποτέ). Λένε ότι γυρίστηκε από τους αστροναύτες του Απόλλων. Υποστηρίζουν επίσης ότι η βάση είναι στρατηγείο για μια μαζική επιχείρηση εξόρυξης με πολύ μεγάλες μηχανές. Σύμφωνα με τον Milton Cooper, ένας αριθμός πολύ μεγάλος εξωγήινα σκάφη - το οποίο περιέγραψε ως «μητρικά σκάφη» - ήταν επίσης εκεί.




Πολλοί ερευνητές, οι UFOλόγοι, και nutjobs ισχυρίζονται ότι τόσο ο Neil Armstrong και ο Edwin "Buzz" Aldrin είδαν ΑΤΙΑ λίγο μετά την προσγείωση ιστορική τους στη Σελήνη, τον Ιούλιο του 1969. Οι άνθρωποι ισχυρίζεται ότι ένας από τους αστροναύτες που αναφέρονται σε μια "ελαφριά" σε έναν κρατήρα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης τους. Έλεγχος Αποστολής πίεσε για περαιτέρω λεπτομέρειες. Οι αστροναύτες δεν απάντησε.
Σύμφωνα με πρώην υπάλληλο της NASA, απροσδιόριστος χειριστές ασυρμάτου με τις δικές τους εγκαταστάσεις VHF λήψη υπέκλεψαν την ακόλουθη ανταλλαγή:
NASA: Τι είναι εκεί; Έλεγχος της αποστολής Apollo 11, καλώντας ...
Apollo11: Αυτά τα "μωρά" είναι τεράστια, κύριε! Τεράστια! Θεέ μου! Δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εκεί έξω, που παρατάσσονται στη μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα! Είναι στη Σελήνη μας παρακολουθούν!

Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού - η υποτιθέμενη θέση του Alien βάση στο φεγγάρι



Το 1979 Ο Maurice Chatelain, πρώην επικεφαλής των τηλεπικοινωνιών της NASA δήλωσε ότι είχε Άρμστρονγκανέφερε ότι είδε δύο Α.Τ.Ι.Α. στην άκρη ενός κρατήρα. «Η συνάντηση ήταν κοινή γνώση μέσα στη NASA» αποκάλυψε, «αλλά κανείς δεν μιλούσε γι 'αυτό μέχρι τώρα."
Ο Δρ Βλαντιμίρ Azhazha, ένας φυσικός και καθηγητής των Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας δήλωσε: «Ο Neil Armstrong μεταδοθεί το μήνυμα για τον έλεγχο της αποστολής ότι τα δύο μεγάλα, μυστηριώδη αντικείμενα τους παρακολουθούσε αφού προσγειώθηκε κοντά στη μονάδα φεγγάρι. Αλλά το μήνυμά του δεν ακούστηκε ποτέ από το κοινό , "γιατί η NASA τράβηξε.




Ένας άλλος επιστήμονας Σοβιετική, Dr.Aleksandr Kazantsev, λέει ότι είδε το χρώμα των ταινιών με τα UFO που λαμβάνονται από τον Buzz Aldrin μέσα από τον Απόλλωνα 11. Buzz συνέχισε να κινηματογραφεί αφού και Armstrong ενισχυθεί πάνω από την επιφάνεια του φεγγαριού. Τα ΑΤΙΑ αναχώρησε λεπτά μετά οι αστροναύτες βγήκαν στη σεληνιακή επιφάνεια.



Οι UFOλόγοι ισχυρίζεται ότι ραδιοφωνικές μεταδόσεις του Apollo 11, που διεκόπη αρκετές φορές, προκειμένου να κρύψει τα νέα από το κοινό. Ο Maurice Chatelain ισχυρίζεται ότι "όλες οι πτήσεις του Απόλλωνα και Gemini ακολουθήθηκαν, τόσο σε απόσταση και μερικές φορές επίσης αρκετά στενά, με διαστημικά οχήματα εξωγήινης προέλευσης - ιπτάμενους δίσκους ή UFO, αν θέλετε να τους αποκαλούν με το όνομα κάθε φορά που συνέβη. , οι αστροναύτες της αποστολής ενημέρωσε τον έλεγχο, ο οποίος διέταξε στη συνέχεια η απόλυτη σιωπή. "



Βάσεις Σελήνη;
Ένας άλλος ερευνητής λέει "Νομίζω ότι ο Walter Schirra πάνω υδράργυρος 8 ήταν ο πρώτος από τους αστροναύτες να χρησιμοποιήσουν« Άγιος Βασίλης »το κωδικό όνομα για να υποδηλώνει την παρουσία των ιπτάμενων δίσκων δίπλα σε κάψουλες χώρο. Ωστόσο, οι ανακοινώσεις του μόλις και μετά βίας αντιληπτή από το ευρύ κοινό . Ήταν μια λίγο διαφορετική, όταν ο James Lovell επί του Απόλλων 8 άκατος βγήκε πίσω από το φεγγάρι και είπε για να ακούσουν όλοι: ". Σας ενημερώνουμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» Ακόμα κι αν αυτό συνέβη την ημέρα των Χριστουγέννων του 1968, πολλοί άνθρωποι αισθάνθηκε ένα κρυμμένο νόημα σε αυτές τις λέξεις. "



____________________

Ένας καθηγητής Neil Armstrong, ζήτησε κατά τη διάρκεια ενός πανεπιστημίου της NASA συμπόσιο:
Καθηγητής: Τι πραγματικά συνέβη εκεί έξω με τον Απόλλωνα 11;
Άρμστρονγκ:
Καθηγητής: Τι εννοείς "προειδοποίησε off";
Armstrong: Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, εκτός από το να πούμε ότι τα πλοία τους ήταν κατά πολύ ανώτερη από τη δική μας τόσο σε μέγεθος όσο και την τεχνολογία - αγόρι, που ήταν μεγάλο ... και απειλητικός! Όχι, δεν υπάρχει θέμα ενός διαστημικού σταθμού.



Καθηγητής: Μα η NASA είχε άλλες αποστολές Apollo 11 μετά;




Armstrong: Φυσικά - NASA διεπράχθη εκείνη τη στιγμή, και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει τον πανικό στη Γη. [Λέει εδώ, επίσης, ότι μετά την Απόλλων 11, κανείς δεν έμενε στο φεγγάρι].
Armstrong επιβεβαίωσε ότι η ιστορία ήταν αληθινή, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες, εκτός από παραδέχθηκε ότι η CIA ήταν πίσω από την συγκάλυψη.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου