Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μυστηριώδεις φωτεινών νυχτερινών νεφών όπως φαίνεται από τον ISS(βίντεο)

Μυστηριώδης "νύχτα λάμπει" ή φωτεινών νυχτερινών νεφών είναι όμορφο να βλέπω, και αυτό το εκπληκτικό εικόνα προσφέρει μια ασυνήθιστη θέα αυτών των νεφών όπως φαίνεται από τους αστροναύτες στο πλοίο ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός. Επίσης ονομάζεται πολικό mesospheric σύννεφα, τα σύννεφα είναι αινιγματικός επιστήμονες με τις πρόσφατες δραματικές αλλαγές τους. Συνήθιζαν να θεωρείται σπάνια, αλλά τώρα τα σύννεφα αναπτύσσονται πιο φωτεινή, θεωρούνται πιο συχνά, είναι ορατά σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη και μικρότερη από ό, τι ποτέ πριν, και μερικές φορές ακόμα και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Οι αστροναύτες κατάφεραν επίσης να λάβει μια time-lapse ακολουθία αυτών των νεφών στις 5 Ιουνίου 2012, όπως φαίνεται παρακάτω. Σύμφωνα με τη NASA, είναι η πρώτη τέτοια αλληλουχία των εικόνων από τα φαινόμενα που λαμβάνονται από την τροχιά του.

Η ακολουθία σε αυτό το βίντεο λήφθηκε ενώ ο ΔΔΣ περνούσε πάνω από τη δυτική Ασία. Με επίκεντρο το σκέλος της Γης το βράδυ με τον Ήλιο φωτίζει, το πλήρωμα ήταν σε θέση να συλλάβει κάποια κίνηση προς αυτά τα μυστηριώδη σύννεφα.

Υπάρχει αρκετά ένα κομμάτι της συζήτησης για την αιτία των φωτεινών νυχτερινών νεφών. Σκόνη από μετεωρίτες, η υπερθέρμανση του πλανήτη, και ρόκα καυσαερίων έχουν όλα ετικέτα ως συνεισφέροντες, αλλά η τελευταία έρευνα δείχνει ότι οι αλλαγές στη σύνθεση της ατμόσφαιρας ή του φυσικού αερίου θερμοκρασία έχει προκαλέσει τα σύννεφα για να γίνει φωτεινότερο την πάροδο του χρόνου.

Οι φωτεινών νυχτερινών νεφών συνήθως παρατηρείται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που εμφανίζεται κατά το ηλιοβασίλεμα. Είναι λεπτό, κυματιστό σύννεφα πάγου που σχηματίζουν σε πολύ μεγάλα υψόμετρα (μεταξύ 76 έως 85 χιλιόμετρα (47 έως 53 μίλια) πάνω από την επιφάνεια της Γης και να αντανακλούν το φως του ήλιου πολύ καιρό μετά ο ήλιος έχει πέσει κάτω από τον ορίζοντα. Φαίνονται τόσο στο Βόρειο και Νότιο Ημισφαίριο και εμφανίζονται ως λεπτή, λάμπει wispy σύννεφα ενάντια στον σκοτεινό ουρανό


 

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου