Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαλτική Θάλασσα UFO:Η ομάδα Χ μας δείχνει 3D είκόνες από Sonar και το μυστήριο περιπλέκετε.



Αυτό το μυστήριο μετατρέπεται σε μια από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις και αμηχανία συνχρόνος για την ιστορία. Αν νομίζατε ότι όλα τα ερωτήματα γύρω από τη Βαλτική ανωμαλία θα πρέπει να απαντηθούν από το ταξίδι της επιστροφής, τότε αυτό που νομίζετε είναι λάθος. Η ομάδα του OceanX έχει ανακαλύψει ορθές γωνίες, τοίχους με απόλυτα λείες επιφάνειες και κοιλότητες, όπως και διάδρομους στο εσωτερικό του αντικειμένου καθώς και κάτι που μοιάζει με σκάλα - και το περίεργο μόλις έγινε πιο περίεργο.
 Το 3D Sonar στην παραπάνω εικόνα αποκαλύπτει τέλειες ευθείες γραμμές και γωνίες που έχουν ενσωματωθεί στη γύρο δομή.

«Όταν βγήκαμε και είδαμε τα τείχη που ήταν ίσια και λεία, ήταν τρομακτικό, όπως σε μία επιστημονικής φαντασίας ταινία",δήλωσε ο Dennis Åsberg (Ocean Explorer συνιδρυτής).

Από τα διάφορα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που έχουνε δοθεί έχουμε συγκεντρώσει τις ακόλουθες λεπτομέρειες της ανωμαλίας:

- Εντελώς κυκλική πλάκα-όπως και στο εξωτερικό τμήμα του αντικειμένου.

- 180 μέτρα σε περιφέρεια.

-Το Αντικείμενο είναι 200ft (πόδια) μακρύ σαν μανιτάρι που διαμορφώνεται,και περιλαμβάνει ένα παχύ πυλώνα 8 μέτρα έξω από το βυθό με 4 μέτρα παχύ θόλο στην κορυφή του (όπως ένα σχήμα μανιταριού) - υψώνεται συνολικά 12 μέτρα (περίπου 40 πόδια) ψηλά πάνω από το βυθό της θάλασσας που το περιβάλλει.
Καλλιτέχνης Hauke ​​Vagt έχει σχεδιάσει και ενημερωσεί την εικόνα του που μοιάζει με αυτή του αντικειμένου στο σύνολό της.
- Διάδρομοι στο εσωτερικό του αντικειμένου.

- Ευθείες και λείες επιφάνειες, σε ορισμένες περιοχές με πολλές ορθές γωνίες.

- Υπάρχουν σχηματισμοί ορατοί πάνω από το αντικείμενο, οι οποίοι καθορίζονται σε μια γωνία 90 μοιρών και μοιάζουν με διαδρόμους ή τοίχους, καθώς και κάτι που μοιάζει και θα μπορούσε να είναι μια σκάλα.

 - "Σφαιρικό αντικείμενο το παρατσούκλι του" (απεικονίζεται παρακάτω) είναι 4 μέτρα πλάτος και κάθεται στην κορυφή του αντικειμένου.
- Είκοσι-πέντε εκατοστών οπή στο επάνω μέρος του αντικειμένου, δεν είναι γνωστό ακόμα πού οδηγεί ή τι θα γινόταν αν κάτι είναι μέσα.

- Μακρύς διάδρομος ή "σημάδια στο περίβολλο" που οδηγούν σε αντιρρήσεις στο βόρειο σημείο του.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις του αντικειμένου με γωνίες, τοίχους,με απόλυτα λείες επιφάνειες και κοιλότητες, όπως οι διάδρομοι στο εσωτερικό του φαντάζουν αδύνατες για αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα.Θα μπορούσαν να είναι ένα UFO; Στην πραγματικότητα,είναι ένα UFO που βρήκαμε και φαίνεται πλέον θετικά εγκόσμια.

Τώρα φαίνεται ότι καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτοναι, το μυστήριο γύρω από το αντικείμενο μεγαλώνει. Τα καλά νέα για όλους όσους τους άρεσε αυτή η ιστορία είναι ότι το ένα τρίτο από την αποστολή της ομάδας OceanX θα ξεκινήσει σε περίπου δύο εβδομάδες - και ελπίζει να αποκλείσει κάποιες από τις πιθανές εξηγήσεις και να συλλέξουν ακόμη περισσότερα δεδομένα για να ρίξουν φως σε αυτό το πολύ περίπλοκο μυστήριο.

Κατά τη διάρκεια της κατάδυσης, η ομάδα κολύμπησε αργά πάνω από την κορυφή του αντικειμένου κοιτάζοντας προς τα κάτω, όπου συνάντησε το πρώτο από τα πολλά παράξενα αξιοθέατα. Πέτρα σε κύκλους,"σκληρή μαύρη".Οι πέτρες φαίνεται να είναι τοποθετημένες σε  κυκλικά σχήματα,και έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αυτό να έχει γίνει με οποιαδήποτε φυσική διαδικασία της διάβρωσης ή ακόμα και τους παγετώνες.


Η τρύπα
Μια περίεργη τρύπα στην κορυφή του αντικειμένου. Η τρύπα που περιγράφεται είναι περίπου 25 εκατοστά σε διάμετρο. Πού οδηγεί ή ακριβώς και ποιος είναι ο σκοπός της; είναι ακόμα άγνωστο. Θεωρείται ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω, όταν η ομάδα επιστρέψει και πάλι σε 2 εβδομάδες

Πιστεύται επίσης ότι η κορυφογραμμή του είναι κατασκευασμένη από μαλακό υλικό όπως και ο άξονας και ο τρούλος του αντικείμενου.
Η δεύτερη ανωμαλία
Περίπου 200 μέτρα μακριά βρίσκεται η δεύτερη περίεργη ανωμαλία η οποία είναι εκπληκτική.Οι αρχικές εικόνες από το Sidescan σόναρ δείχνουν κάτι που περιγράφεται από την ομάδα σαν ένα "παράθυρο γοτθικού ρυθμού εκκλησίας".  Οι δύτες ήταν τόσο έκπληκτοι από την κύρια ανωμαλία που απλά δεν είχαν χρόνο να βουτήξουνε στη δεύτερη. Στο ταξίδι της επιστροφής σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να παρουσιάσει μια ευκαιρία που πρέπει να διερευνηθεί.

Υπάρχει πραγματικά η πιθανότητα ότι η δεύτερη ανωμαλία να μπορεί να βοηθήσει και να δώσει ενδείξεις για την προέλευση και τη φύση της για το κύριο αντικείμενο.


Ο Lindberg, καταλήγει στο συμπέρασμα:στο τέλος θα έχουμε κάποια καταπληκτικά γεγονότα για να σκεφτούμε.Υπομονή μέχρι την επόμενη αποστολή σε 2 εβδομάδες.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου