Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υβριδικό Alien βρέθηκε στο Περού (VIDEO)


Τα κρανία είναι πάνω από όλα το σύμβολο του θανάτου για την ανθρωπότητα,και μια ισχυρή εικόνα στο οπτικό λεξιλόγιο των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.
Υβριδικό μωρό Alien βρέθηκε στο Περού.

Πολλά παράξενα "παραμορφώμένα" κρανία hominoid ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό και το Περού. Ένα από αυτά είναι το κρανίο Starchild που βρέθκε,και είναι σήμερα αντικείμενο επιστημονικής εξέτασης με τεστ DNA.

Η ανακάλυψη ενός αλλοδαπού Hybrid, 50 ίντσες ψηλό,με κωνικό κεφάλι,με μεγάλες υποδοχές ματιών και με δόντια μη-ανθρώπινα παρέχει αποδείξεις ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν συνδέονται με οποιαδήποτε εθνοτική ομάδα στη Γη.

Το ανακάλυψε,ο ανθρωπολόγος Ρενάτο Davila Ρικέλμε,και είναι πεπεισμένος ότι ο αλλοδαπός Hybrid ο οποίος είναι τώρα στην επίδειξη στο μουσείο Τελετουργίες των Άνδεων, που βρίσκεται στην περιοχή της Andahuaylillas στο Κούσκο,του Περού,ότι  ανήκει σε αλλοδαπό Ον.

Ακούστε τον ανθρωπολόγο Renato Davila

"Το κεφάλι είναι τριγωνικό και είναι περίπου στο μέγεθος του σώματος του και για αυτό πιστεύεται ότι ήταν ένα παιδί, αλλά Ισπανοί και Ρώσοι γιατροί που έχουν έρθει να το εξετάσουν,μας επιβεβαιώσαν ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο ον,"μας δήλωσε περουβιανός υπεύθυνος.

 Εδώ είναι το βίντεο του Alien Hybrid ανθρώπινου μωρού γυρισμένο στο μουσείο των Άνδεων.

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου