Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου: Νέα στοιχεία Φυσικής 2012 (VIDEO)

 Μοναδική ανακάλυψη έγινε στη Βοσνία για τις Πυραμίδες ! Πού ακριβώς; Κοντά στο γνωστό Σεράγεβο, δίπλα στην πόλη του Visoko.

Η κύρια πυραμίδα, Πυραμίδα του Ήλιου δεν είναι μόνο μία μικρή ή εντυπωσιακή δομή. Είναι 220 μέτρα ύψος,και το πλάτος των πλευρών της είναι περισσότερο από 360 μέτρα! Εξωτερικά η πυραμίδα καλύπτεται, από ογκόλιθους-σκληρούς από ένα πρωτότυπο μείγμα που εξετάζετε μέσο τεχνολογίας. Το γεγονός αυτό, μαζί με πολλά άλλα, δείχνουν την παρουσία και τη δραστηριότητα άγνωστων αρχαίων πολιτισμών.

Τι βρήκαν εκεί; Η πλήρης,πυραμίδα-και η διαμορφωμένη δομή της, καλύπτεται τώρα από το έδαφος και τη βλάστηση στην επιφάνεια της.

Αυτό ήταν αναμενόμενο εξέφρασε την άποψή του ο Δρ Σαμ Σεμίρ Osmanagich ο οποίος είναι ο επικεφαλής συγγραφέας της αρχαιολογικής έρευνας και όλων των έργων στο Visoko. Μας  αφιέρωσε ολόκληρη την ημέρα του και πήγαμε στην Πυραμίδα του Ήλιου.


Ο Δρ Σεμίρ μας είπε ό, τι ξέρει. Μας είπε για το πώς ακριβώς η πυραμίδα χτίστηκε, ποια ήταν η χρήση των σηράγγων κάτω από αυτή και πολλά πολλά άλλα. Δεν υπήρχε καμία γνώση του τσιμέντου στο Portland χιλιάδες χρόνια πριν. Πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτές τις δομές οι οποίες είναι πολύ ισχυρότερες από εκείνες που κάνουμε τώρα στον 21ο αιώνα,παραμένει ακόμα ένα μυστήριο.

Ήταν οι πυραμίδες που χρησιμοποιούνται ως πηγή ενέργειας; Και αν ναι, τι είδους είναι;


Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί μας λένε ότι οι δέσμες ενέργειας βρίσκονται στο κέντρο της πυραμίδας του Ήλιου. Η διάμετρός τους είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα στα 28 KHz,και η προέλευση τους δεν είναι φυσική - και είναι τεχνητή.

Ο Δρ Σαμ Σεμίρ Osmanagich εξηγεί τι έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα στη Βοσνιακή Κοιλάδα των Πυραμίδων :

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου