Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Hangar 18" Άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις στο Ντέιτον του Οχάιο


Τι συμβαίνει όταν ένα UFO "κολλάει"εδώ στην Γη; 

Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα συντρίμμια από τα UFO και ακόμα και οι πιλότοι τους μεταφέρονται στις άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις στο Ντέιτον του Οχάιο που ονομάζονται "Hangar 18" και βρίσκονται στην Wright Patterson Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της κυβέρνησης που αποδεικνύουν ότι ο «δίσκος» από τη διάσημη περίπτωση του Roswell όπως και τα θραύσματα και άλλων μυστηριωδών ατυχημάτων απεστάλησαν στη Wright Patterson.

Ακούστε τις ιστορίες που μας λένε οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι,και ερευνητές UFO, και πρώην υπάλληλοι της βάσης,σχετικά με την "Hangar 18".
 

Στο video που ακολουθεί θα δείτε συντρίμμια από UFO, ξένα σώματα, κρυογονικά επιμελητήρια και ένα τεράστιο υπόγειο δίκτυο που μπορεί να κατέχει τα μυστικά για τα μυστήρια των UFO.



Υπάρχει μια συνωμοσία για να κρύψουν στοιχεία UFO από τα υψηλότερα υποκαταστήματα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ εκεί; Μια πρόσφατη δημοσκόπηση (Ιούλιος 2012) η συμπεριφορά του National Geographic λέει ότι το 79% των Αμερικανών πιστεύουν ότι η κυβέρνηση κρύβει πληροφορίες για τα UFO!


phgh http://www.apocalypsejohn.com/2012/07/hangar-18.html







 

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου