Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

UFO-ΜΑΧΙΕΣ στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ από NASA- Βίντεο


Αερομαχίες, καταδιώξεις, εκρήξεις, ακτίνες λέιζερ. Όχι δεν βλέπουμε κάποιο video-game. Απλά παρακολουθούμε υλικό που προέρχεται από την NASA, το οποίο είναι πραγματικά εκπληκτικό, ειδικά από το 45΄΄ κι έπειτα.

Σίγουρα θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι βλέπουμε μαζεμένες καταιγίδες πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και όχι από την επιφάνειά της. Κι όμως, πως εξηγούνται οι εξαπολύσεις ακτίνων (π.χ. στο 1.35 ως 1,39, αλλά και στο 1.50 και αλλού) και κάτι που μοιάζει με ριπές ή τροχιοδεικτικά;
Ποιοι είναι αυτοί που αντιμάχονται;
Εξωγήινοι vs εξωγήινων; Γήινοι vs εξωγήινων; Γήινοι vs γήινων;
Τι υπερασπίζονται; Με ποιανού το μέρος είναι;Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κάποιες πληροφορίες που να μαρτυρούν το πότε συνέβη το παραπάνω περιστατικό (αν και το video ανέβηκε μόλις πρόσφατα στις 5/7/12, ενδεχομένως πρόκειται για παλαιά αρχεία που ξανακερδίζουν το φιλο-ufo-θεάμον κοινό.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχει κάποια σχέση με αυτό που "τράβηξε" το Space Shuttle Columbia, όταν ταξίδεψε στο διάστημα στις 22/2/1996, όπου και βλέπουμε πραγματική εισβολή -ή απλά ένα πέρασμα- από μυριάδες ιπτάμενα αντικείμενα:

phgh http://www.katohika.gr/2012/07/ufo-nasa.html

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου