Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο αντικαταστάτης του Internet Explorer φέρει την κωδική ονομασία «Spartan»

Νέο, «ελαφρύ» και γρήγορο φυλλομετρητή (browser), με την κωδική ονομασία «Spartan», φημολογείται ότι ετοιμάζει η Microsoft.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αμερικανικός κολοσσός έχει στα σκαριά ένα καινούργιο πρόγραμμα για διαδικτυακές αναζητήσεις, με το οποίο θα αντικαταστήσει το μέχρι πρότινος δημοφιλές «Internet Explorer».
Ο ανανεωμένος browser -ο οποίος κινείται στα πρότυπα του Chrome της Google- εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο λογισμικό της εταιρίας, Windows 10, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου του 2015. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Internet Explorer… πνέει τα λοίσθια, καθώς σήμερα μόνο το 9-10% των χρηστών παγκοσμίως τον αξιοποιούν στις καθημερινές τους αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, όταν τα ανταγωνιστικά Chrome και Firefox, τα χρησιμοποιεί το 60% και 24% αντίστοιχα.
Ενώ παράλληλα θεωρείται ότι λειτουργεί αρνητικά στη νέα εικόνα που προσπαθεί να «χτίσει» ο αμερικανικός κολοσσός με τα Windows 10, τα οποία και προσπαθεί να αναδείξει ως σε ένα γρήγορο και αξιόπιστο λογισμικό.

πηγη

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου