Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρτιτούρα κρύβει μυστικό χάρτη για θησαυρό των Ναζί


Πριν από λίγες ημέρες πάντως ένας Ολλανδός κινηματογραφιστής και συνθέτης, ο Λέον Γκίζεν ισχυρίστηκε ότι μια παρτιτούρα μπορεί να είναι μυστικός χάρτης για έναν θησαυρό των Γερμανών
Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και λίγο πριν την κατάρρευση του Ράιχ, οι Ναζί διαισθανόμενοι το τέλος του, προσπάθησαν να κρύψουν ορισμένους από τους θησαυρούς που είχαν αρπάξει.
Κάποιοι από αυτούς, ακόμα παραμένουν κρυμμένοι καθώς κανένας δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει.
Πριν από λίγες ημέρες πάντως ένας Ολλανδός κινηματογραφιστής και συνθέτης, ο Λέον Γκίζεν ισχυρίστηκε ότι μια παρτιτούρα μπορεί να είναι μυστικός χάρτης για έναν θησαυρό των Γερμανών. Ο Γκίζεν μάλιστα έχει αρχίσει να κάνει έρευνες και ανασκαφές στην Βαυαρία για να βρει διαμάντια και χρυσάφι, κάποια από τα οποία μπορεί μάλιστα να ανήκαν στον ίδιο τον Φύρερ.
Η ιστορία με την παρτιτούρα που έχει τις νότες από μια μελωδία του Γκοντφριντ Φεντερλέϊν, συνδέεται με τον προσωπικό γραμματέα του Χίτλερ, Μάρτιν Μπόρμαν.
Ο έμπιστος του Χίτλερ μάλλον χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο για να κωδικοποιήσει κάποια μυστικά σύμβολα που θα οδηγούσαν στον θησαυρό. Αυτήν την θεωρία τουλάχιστον δημοσιοποίησε πριν από έναν χρόνο ένας άλλος Ολλανδός, ο Καρλ Χάμερ Κάτε, στου οποίου τα χέρια έπεσε το έγγραφο.
Στην προσπάθειά του να αποκωδικοποιήσει την παρτιτούρα, την ανάρτησε στο διαδίκτυο. Εκεί την ανακάλυψε ο συμπατριώτης του ο Γκίζεν που ισχυρίζεται ήδη ότι βρήκε το κατάλληλο μέρος για την έρευνά του.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου