Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Χίτλερ δεν πέθανε , αλλά έζησε στην Αργεντινή όπου έκανε δύο κόρες


Ο Αδόλφος Χίτλερ επινόησε την αυτοκτονία του και διέφυγε στην Αργεντινή, όπου έζησε μέχρι το θάνατό του. Αυτό εξηγείται από ορισμένα νέα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ... βιβλίο "Γκρίζος Λύκος: Η απόδραση του Αδόλφου". Οι συγγραφείς πιστεύουν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία της αυτοκτονίας του τυράννου είναι «λανθασμένα». Πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα δραπέτευσε το 1945 για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν.


Ωστόσο, αυτούς τους ισχυρισμούς απέρριψε ως «γελοίους» ο ιστορικός Guy Walters.


 
Οι Βρετανοί συγγραφείς Gerrard Williams και Simon Dunstan στο νέο βιβλίο τους, απορρίπτουν την ευρέως αποδεκτή θεωρία ότι ο «Φύρερ», αυτοπυροβολήθηκε στο Βερολίνο, στο καταφύγιο του στις 30 Απριλίου 1945 και η  Braun αυτοκτόνησε παίρνοντας κυάνιο. Αντί αυτής της έκδοσης, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το ζευγάρι επέζησε στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ξεκινώντας μια νέα ζωή σε  ναζιστικό  θύλακα  στην Αργεντινή. Μάλιστα οι συγγραφείς προχωρούν ακόμη περισσότερο και ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες πριν ο Χίτλερ πεθάνει το 1962 στην ηλικία των 73 ετών.

Ο Williams, ιστορικός και δημοσιογράφος που έχει γράψει εκτενώς για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσε στο Sky News: «Δεν θέλουμε να ξαναγράψουμε την ιστορία, αλλά τα δεδομένα που έχουμε ανακαλύψει για την απόδραση του Αδόλφου Χίτλερ είναι πολύ σοβαρά για να αγνοηθούν". "Δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά στοιχεία για τον θάνατο του Χίτλερ και της Eva Braun, ενώ οι ιστορίες από αυτόπτες μάρτυρες για την επιβίωση τους στην Αργεντινή είναι συναρπαστικές"

Το βιβλίο αναφέρει επίσης ότι στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ φέρεται να συμμετείχαν στην διαφυγή τους, με αντάλλαγμα την πρόσβαση σε τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στον πόλεμο, από τους Ναζί. Το βιβλίο αναφέρει επίσης ότι τμήματα του κρανίου που λέγεται ότι είναι του Χίτλερ και  κατέχει σήμερα η Ρωσία, είναι μιας νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των 40 ετών. Ο Χίτλερ όμως ήταν 56 ετών όταν πέθανε.

Ο Williams είπε ότι ο ίδιος και ο Dunstan, συγγραφέας, σκηνοθέτης και φωτογράφος, που ειδικεύεται στην στρατιωτική ιστορία, έχουν κάνει την έρευνά τους στο έδαφος της Αργεντινής, με συνεντεύξεις με αυτόπτες μάρτυρες της παρουσίας του Χίτλερ εκεί. "Μόνο τώρα που η Αργεντινή είναι μια ακμάζουσα δημοκρατία, αληθινές ιστορίες αρχίζουν να έρχονται στο φως." Σύμφωνα με τον ίδιο, "δύο αυτόπτες μάρτυρες, δέχθηκε απειλές θανάτου από άγνωστα πρόσωπα, μετά που μας μίλησαν για το βιβλίο."

Άλλοι ιστορικοί, συμπεριλαμβανομένου του Walters, ο οποίος έχει μελετήσει εκτενώς τη ναζιστική Γερμανία και έχει γράψει μια σειρά από βιβλία για τον πόλεμο, θεωρούν γελοία τα όσα υποστηρίζονται στο βιβλίο. 
Ο  Walters παραδέχθηκε, όπως και οι συγγραφείς, ότι πράγματι, το κρανίο που έχουν οι Ρώσοι δεν είναι με βεβαιότητα του Χίτλερ, αφού στο καταφύγιο υπήρχαν πολλοί άνθρωποι. 
Πάντως, ο Ρόχους Μις, 94 ετών, πρώην χειριστής ασυρμάτου, λέει ότι είδε τα σώματα του "αφεντικού" και της Eva Braun με τα μάτια του. «Ήμουν στο διπλανό δωμάτιο, όταν αυτοπυροβολήθηκε. Δεν άκουσα τον πυροβολισμό, αλλά είδα το σώμα του, όταν η πόρτα άνοιξε. «Είδα τον Χίτλερ, έπεσε με το κεφάλι του στο τραπέζι. Είδα την Eva Braun νεκρή, να κάθεται στη γωνία του καναπέ, με το κεφάλι της στραμμένο προς τον Χίτλερ και τα γόνατα διπλωμένα μέχρι το στήθος. Οι ιστορικοί τον θεωρούν ως μια αξιόπιστη πηγή και είναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου που δημοσιεύθηκε πριν από λίγα χρόνια, ο τελευταίος μάρτυρας των γεγονότων.

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης κατάθεση από τον πιλότο ο οποίος υποτίθεται ότι πήρε τον Χίτλερ και την Εύα Μπράουν από το Βερολίνο στο Μαρ Ντελ Πλάτα στην Αργεντινή. Εκεί, λένε ότι έζησαν σε ένα ξύλινο σπίτι, σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Το βιβλίο παραθέτει μια σειρά από πηγές, όπως μάγειρες και γιατρούς.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή. Συντάκτης Abel Basti ισχυρίστηκε το ίδιο πράγμα το 2003 σε βιβλίο του. Είπε ότι ο Χίτλερ και η Μπράουν κατέφυγαν στις ακτές της Αργεντινής με ένα υποβρύχιο και έζησαν για πολλά χρόνια κοντά στο San Carlos de Bariloche, ένα χιονοδρομικό κέντρο περίπου 1.000 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μπουένος Άιρες.

Ισχυρίστηκε ότι το Incalco Ranch, που βρίσκεται στο Villa la Angostura στις ακτές της λίμνης Nahuel Huapi, ήταν το καταφύγιο που επέλεξε ένας Αργεντίνος Ναζί για να κρύψει το ζευγάρι. Βρίσκεται στη μέση ενός πευκοδάσους, ο τόπος αυτός μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με βάρκα ή υδροπλάνο και ανήκε στον αργεντινό επιχειρηματία Jorge Antonio, έναν από τους πιο έμπιστους φίλους του προέδρου Juan Domingo Peron.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου