Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Τουρκία θα μεταφερθεί το κουφάρι του «Costa Concordia»

Στην Τουρκία θα μεταφερθεί το κουφάρι του «Costa Concordia» 

Δείτε στο βίντεο τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η ρυμούλκηση

Όπως μεταδίδουν σήμερα τα ιταλικά Μέσα, το κουφάρι του άλλοτε υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Costa Concordia» θα μεταφερθεί στην Τουρκία για να διαλυθεί.

Το λιμάνι της Σμύρνης φαίνεται να είναι αυτό στο οποίο θα γίνουν οι εργασίες αποσυναρμολόγησης του κολοσσιαίου πρώην στολιδιού των κρουαζιερόπλοιων παγκοσμίως.

Για τη «φιλοξενία» του κρουαζιερόπλοιου, είχαν δηλώσει ενδιαφέρον τα λιμάνια του Πιομπίνο και της Τσιβιταβέκια στην Ιταλία, όμως όπως φαίνεται ο «νικητής» θα είναι το λιμάνι της Σμύρνης.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών απαιτούνται σύμφωνα με ιταλικές πηγές περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 150 θα καλυφθούν από την πώληση του ατσαλιού και άλλων υλικών.

Η εταιρία στην οποία ανήκε το «Costa Concordia» έχει ήδη νοικιάσει για σχεδόν 40 εκατομμύρια ένα «υπερπλοίο», κάτι μεταξύ ρυμουλκού και υποβρυχίου, που θα πραγματοποιήσει τη μεταφορά τον επόμενο Αύγουστο.

Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή προσομοίωση της μεταφοράς του «Costa Concordia» όπως διατείνεται πως θα πραγματοποιήσει η εταιρία που ανέλαβε το δύσκολο έργο...

newbeast.gr

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου