Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από τον μετεωρίτη Tunguska

Εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από τον μετεωρίτη Tunguska

Οι εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από την καταστροφή πριν από εκατό και πάνω χρόνια. Η υπόθεση αυτή εκφράστηκε από τον Γιούρι Λάυμπιν, επιστήμονα της Σιβηρίας.

Όταν ένας τεράστιος κομήτης πλησίαζε πολύ κοντά τον πλανήτη μας, ένα εξωγήινο διαστημικό όχημα-καμικάζε  του κατάφερε συντριπτικό εξ’ επαφής χτύπημα  με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια έκρηξη, τα θραύσματα του κομήτη να διασκορπιστούν σε όλη τη Σιβηρία, και το μεγαλύτερο από αυτά να ονομαστεί μετεωρίτης Tunguska (Τουγκούσκα), θεωρεί ο επιστήμονας Λάυμπιν.
Τα κίνητρα τέτοιας ηρωϊκής συμπεριφοράς των εξωγήινων παραμένουν ακόμα άγνωστα. Ίσως προσπαθούσαν να σώσουν τη Γη. Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, είχε θέση μία μοιραία τυχαία σύμπτωση. Ο επιστήμονας Γιούρι Λάυμπιν, επικεφαλής του κοινωνικού Ιδρύματος «Φαινόμενο Τουγκούσκα» σε συνέντευξή του στο ΡΣ "Η Φωνή της Ρωσίας" διηγήθηκε:
-«Ήταν ένα σκάφος-καμικάζι. Το οποίο προφανώς, έμεινε χωρίς ενέργεια.  Η μάζα  του ήταν τόσο μεγάλη, που προσέκρουσε τυχαία με τον κομήτη, ο οποίος διασπάστηκε. Τα θραύσματα του κομήτη, τα  βρίσκουμε  σε όλη τη Σιβηρία. Κάτω από τον τόπο έκρηξης στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ (Ανατολική Σιβηρία) ανακαλύψαμε έναν κρατήρα διαμέτρου 500 μέτρων και γύρω του μερικά μικρά κρατήρια διαμέτρου 100-150 μέτρων.
Βρέθηκαν επίσης και μερικά θραύσματα του εξωγήινου διαστημοπλοίου. Η χημική ανάλυσή τους έδειξε ότι το υλικό (ένα ειδικό κράμα πυριτίου και σιδήρου), από το οποίο είναι κατασκευασμένα, δεν μπορεί να παραχθεί στη Γη.
Στις 30 Ιουνίου του 1908 πάνω από τη σιβηρική τάιγκα, είχε σημειωθεί έκρηξη ισχύος 50 εκατομμυρίων τόνων σε τροτύλη. Η έκρηξη αυτή ισοδυναμούσε με όλες τις εκρήξεις του Μεγάλου Πατριωτικου πολέμου και ήταν κατά 2-3000 φορές ισχυρότερη από τις βόμβες που ρίχτηκαν από τους Αμερικανούς στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Παρόμοια έκρηξη είχε θέση στη Νέα Γη (Αρκτική) όταν η Σοβιετική Ένωση δοκίμαζε την υδρογονική βόμβα. Αυτή η έκρηξη, που δεν είχε θεση ούτε στη Γη, ούτε και στο Διάστημα, αλλά κάπου στην ατμόσφαιρα, καταγράφτηκε από τους σεισμολόγους όλου του κόσμου.
Απ’ όλες τις υποθέσεις που  υποβλήθηκαν  στα περασμένα 100 και πάνω χρόνια, μία μόνο είναι βάσιμη - η συμμετοχή των εξωγήινων πολιτισμών.
Η συμμετοχή των εξωγήινων υπολογίζεται σε 99%. Διότι μαζί με την καταγραφή του σεισμικού κύματος καταγράφτηκε ταυτόχρονα και μία μαγνητική θύελλα. Τέτοια θύελλα μπορεί να εμφανιστεί μόνο κατά την έκρηξη κάποιου τεχνικού μηχανισμού στην ατμόσφαιρα».
Ο Γιούρι Λάυμπιν βρήκε μία άλλη απόδειξη της εξωγήινης θεωρίας του- μικρές πέτρες με την απεικόνιση ρόμβων και τετραγώνων.
-«Είναι κρύσταλλα χαλαζία, τα οποία ως προς την σκληρότητά, υστερούν μόνο από το διαμάντι. Για τη χάραξη τέτοιων σχεδίων, απαιτείται ειδική τεχνολογία. Αποφασίσαμε να διευκρινίσουμε με τι μπορούν να χαραχθούν τέτοιες εικόνες. Απευθυνθήκαμε στο Ινστιτούτο Φυσικής, όπου υπάρχει εγκατάσταση λέιζερ. Το λέιζερ  όμως μπορούσε να κάνει μόνο ελάχιστες χαραξιές παρ’ όλο που τέτοια εγκατάσταση κόβει το ατσάλι όπως το βούτυρο. Όταν δείξαμε ένα κρύσταλλο στους γεωλόγους,  μας είπαν ότι η πέτρα αυτή είναι εξωγήινης προέλευσης.
Δεν αποκλείεται ότι οι κρύσταλλοι αυτοί μπορεί να φανούν πληροφοριακοί φορείς. Η αποκρυπτογράφηση των αινιγματικών σχεδίων μπορεί όχι μόνο να αποκαλύψει σε μεγάλο βαθμό τα μυστικά του μετεωρίτη Τουγκούσκα, αλλά και να διηγηθεί πολλά για το Σύμπαν και νοήμονα του όντα»,- παρατήρησε συμπεραίνοντας ο σιβηρικός  επιστήμονας Γιούρι Λάυμπιν.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο: http://greek.ruvr.ru/2012/01/05/63427984/

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου