Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξωγήινο μωρό ανακαλύπτεται στο ΜεξικόΦωτογραφία: Από την πόλη του Μεξικού,όπου ο Jaime Mussan πιστεύει ότι αυτό που έχει συλλάβει είναι ένα εξωγήινο μωρό. (Φωτογραφία: National Geographic Channels / Snake Oil Productions)
Τα ανεξήγητα φαινόμενα UFO πιάνονται σε βίντεο κάθε μέρα, αλλά αυτό που είναι πραγματικά σπάνιο για δύο ξένους είναι να καταγράψουν το ίδιο αντικείμενο ταυτόχρονα από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Για το λόγο αυτό, η ομάδα της εξερεύνησης του National Geographic έχει γοητευτεί από τα βίντεο τα οποία δείχνουν ένα μεγάλο, ιπτάμενο σκάφος διανομής με δεκάδες μικρότερα σκάφη στους ουρανούς πάνω από το Μεξικό.

Η ομάδα συνεδριάζει για πρώτη φορά με τον Pedro Hernandez, κάτοικο της πόλης του Μεξικού, που παρατήρησε το σκάφος στον ουρανό κατά την οδήγηση του με λεωφορείο. Ενώ ο Pedro δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που καταγράφεται, αισθάνεται ότι το αντικείμενο ήταν σαφώς από έναν άλλο κόσμο. Η ομάδα συνεδριάζει στη συνέχεια με τον Alfredo Carrillo, τον άλλο μάρτυρα που κατέγραψε το διαστημικό σκάφος.Ο Alfredo βεβαιώνει ότι τα γυρίσματα ήταν για μια εμπορική αεροπορική εταιρεία, όταν ανακάλυψε τυχαία το μυστηριώδες αεροσκάφος. Όπως ο Pedro, έτσι και ο Alfredo υπενθυμίζει βλέποντας τα μικρότερα αντικείμενα που βγαίνουν από το σκάφος,και εξηγεί στην ομάδα ότι αυτό που είδε δεν μπορεί να είναι από αυτόν τον πλανήτη.

Στη συνομιλία τους, με τον Alfredo δείχνει στην ομάδα να πιστεύει ότι το άγνωστο σκάφος μπορεί να συνδέεται με το τοπικό, ενεργό ηφαίστειο Popocatépetl. Η ομάδα αποφασίζει να ταξιδέψει στο Popocatepetl για να διερευνήσει το θέμα,και έτι συλλέγουν κάποια δείγματα από το νέφος τέφρας του ηφαιστείου.

Μετά την επίσκεψή τους στο ηφαίστειο Popocatépetl, η ομάδα παρακολουθεί ένα στιγμιότυπο βίντεο από την Πολεμική Αεροπορία του Μεξικού, που φαίνεται να δείχνει αρκετά τα UFO που πετούν πάνω από τον εναέριο χώρο του Μεξικού.Ο Ben και ο James εξηγούν ότι ορισμένοι σκεπτικιστές πιστεύουν ότι οι λαμπερές σφαίρες που βλέπουν στο βίντεο είναι πραγματικά oilrigs στον ορίζοντα,και έτσι η ομάδα ανεβαίνει στο αεροπλάνο για να αναδημιουργήσει την εκδήλωση για τον εαυτό τους.


Ο Ryder, ο Ben, και ο James θα πετάξουν στο ακριβές σημείο όπου ο Μεξικανός και η Πολεμική Αεροπορία κατέγραψαν τα λαμπερά orbs, αλλά δεν είναι σε θέση να δουν τα oilrigs με τις θερμικές κάμερες που διαθέτουν.

Μετά από συζήτηση για τα ευρήματά τους, η ομάδα μιλάει με τον διάσημο δημοσιογράφο του Μεξικού / ufologist Jaime Maussan, ο οποίος αποκαλύπτει το πτώμα ενός μικρού, αγνώστων στοιχείων πλάσματος που πιστεύει ότι μπορεί να είναι το σώμα ενός εξωγήινου.Ο Jaime δείχνει ότι αυτό το παράξενο ον συνελήφθη έξω από Τσίτσεν Ίτζα, μια περιοχή που είναι γνωστή στο να έχει συνδέσεις με εξωγήινη ζωή.

Η ομάδα κατευθύνεται τελικά προς την πυραμίδα της Τσίτσεν Ίτζα για να εκτελέσει τελικά την έρευνα της.Ψάχνοντας λίγο στο Chichen Itza, η ομάδα επιστρέφει στο Λος Άντζελες για την ανάλυση του βίντεο και να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με το εάν το Μεξικό είναι πραγματικά πόλη την οποία επισκέφτηκαν οι εξωγήινοι.

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου