Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αεροπλάνο της Air China χτυπήθηκε από ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας (Φωτογραφίες)

Η είδηση είναι από τα κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων ενώ συνέβη στης 4 Ιουνίου του 2013, και αφορούσε ένα αεροσκάφος της Air China που είχε πληγεί από ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας.
Όλα συνέβησαν το πρωί της 4ης Ιουνίου του 2013, όταν ένα Boeing 757 της Air China, το οποίο πετούσε από το Τσενγκντού προς τη Guangzhou, και ήταν σε υψόμετρο 26.000 ποδιών (8.000 μέτρα), χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο. Το περιστατικό συνέβη 20 λεπτά μετά την απογείωση, αλλά δεν προκάλεσε τραυματισμούς μεταξύ των επιβατών και των μελών του πληρώματος.
Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα Boeing 757 είχε απογειωθεί στις 10:11 π.μ. (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο στο Chengdu και μετά από περίπου 20 λεπτά πτήσης, παρουσιάστηκε το πρόβλημα, που έκανε το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shuangliu.
Οι πιλότοι του Boeing 757, είχαν ενημερώσει τον πύργο ελέγχου ότι θα προσγειωθούν για μια «μηχανική βλάβη», αλλά ένας από τους επιβάτες της πτήσης, πήρε φωτογραφίες του αεροσκάφους στο έδαφος και οι εικόνες έδειξαν μια πολύ διαφορετική εικόνα από την εικαζόμενη αιτία της μηχανικής βλάβης. Η μύτη του αεροπλάνου είχε εμφανώς καταστραφεί, σαν να είχε συγκρουστεί με άλλο αεροσκάφος.
Οι αερολιμενικές αρχές της χώρας ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για να βρουν τη λύση για την αιτία του ατυχήματος, και να δικαιολογεί το γεγονός ότι το αεροπλάνο είχε συγκρουστεί με ένα πουλί.
Βεβαίως, δεδομένου ότι η διάμετρος και το είδος των επιπτώσεων, θα κάνει τους αναγνώστες να αναρωτιούνται: τι είδους πτηνού ή πτηνών ήταν, δεδομένου ότι το περιστατικό συνέβη στα 8000 μέτρα. Αν τελικά ήταν από κάποιο πτηνό θα μπορούσε να είναι μόνο από έναν πτερόσαυρο ο οποίος έχει εξαφανιστεί πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.
Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη το 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δείτε τις φωτογραφίες
Αποκάλυψη

Follow us: Unexplainedgr



1 Comment:

Ανώνυμος είπε...

το να σκεφτεται καποιος οτι χτυπηθηκε η συγκρουστηκε με καποιο αγνωστο αεροσκαφος ειναι αστειο δεδομενου οτι το αεροπλανο πεταει με 900 χλμ την ωρα.οποτε το αποτελεσμα 8α ηταν ολικη καταστροφη του αεροσκαφους.πιθανως ηταν καποιο φυσικο φαινομενο.και υπαρχουν και παραδειγματα αετων που πεταξανε σε τετοιο υψος.υπαρχει και καποιο ντοκυμαντερ του national geographic για τους αετους

Δημοσίευση σχολίου