Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημι-υποβρύχιο σκάφος ελληνικής κατασκευής (Βίντεο)


Χειροποίητο ημι-υποβρύχιο σκάφος, την «Νηρηΐδα», κατασκεύασε ελληνική ομάδα προκαλώντας το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό σε διεθνές επίπεδο... Με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Χασιλίδη και ένα ολόκληρο επιτελείο έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, η εταιρεία «Χασιλίδης Κατασκευαστική» προχώρησε διεξοδικά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του σκάφους «Νηρηϊδα», που διακρίνεται για τον σχεδιασμό, τα υλικά, την πολυτέλεια και την ασφάλειά του και που μπορεί να παραχθεί μαζικά σε τρία διαφορετικά μοντέλα, δηλαδή αυτά των 2, των 4 και των 6 θέσεων, με ανάλογες προσαρμογές, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών κάθε πελάτη.

Όπως διαβάζουμε στο real.gr, το ημι-υποβρύχιο αυτό σκάφος αποτελείται από δύο τμήματα, αυτό που επιπλέει στο νερό και μοιάζει με ένα κοινό σκάφος και αυτό, που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού και περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη με ανέσεις υποβρύχια υδατοστεγή καμπίνα, κατασκευασμένη κυρίως από γυαλί, μέσα από την οποία μπορεί κανείς να γνωρίσει και να παρατηρήσει με πλήρη άνεση και ασφάλεια τον βυθό και τον υποβρύχιο κόσμο, όπως οι δύτες.

Τέλος, όσον αφορά την εταιρεία, πρόκειται για μια ελληνική επιχείρηση βαρέων κατασκευών, που εδρεύει και δημιουργεί στην ακριτική Δράμα και ξεχωρίζει για τα καινοτόμα και πρωτοποριακά της έργα.
Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου