Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας περιέχει ένα μήνυμα [Βίντεο]


Την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων έχει προσελκύσει το γιγάντιο και περίπλοκο σημάδι που εμφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα σε φάρμα στην περιοχή Salinas Valley στην Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ο σχηματισμός των καλλιεργειών που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, στην πραγματικότητα περιέχει ένα μήνυμα που κωδικοποιείται σε γραφή Braille*.
Ο Debra Falanga, καθώς και ο διευθυντής ορχήστρας Carl Christensen, και οι δύο συμφωνούν ότι οι κουκίδες που σχηματίζονται είναι γραφής braille και το μήνυμα είναι το "192".
Μεταφράζεται άμεσα ως εξής:
192 192
Β 192 1
192 192
"Είναι συναρπαστικό, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, αλλά είναι ευανάγνωστο», δήλωσε ο Falanga. "Αυτές οι κουκίδες είναι σε πολύ συγκεκριμένη σειρά. Είναι τόσο τέλειες σαν να τις έφτιαξε μία μηχανή."
"Τώρα το μόνο που χρειάζεται να καταλάβουμε το τι σημάνει το 192 είπε ο Christensen.
 Κώδικας Μπράιγ ονομάζεται το σύστημα γραφής και ανάγνωσης των τυφλών. Το όνομά του οφείλεται στον εφευρέτη του Λουδοβίκο Μπράιγ.
Ο Λουδοβίκοs είχε τυφλωθεί πολύ μικρός και δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί το σύστημα ανάγνωσης που χρησιμοποιούσαν οι τυφλοί ήταν δύσχρηστο με χοντρούς χαρακτήρες. Έτσι βάλθηκε να δημιουργήσει ένα καινούριο ειδικό αλφάβητο για τυφλούς. Του πήρε πέντε χρόνια αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
Αυτό το αλφάβητο που έφτιαξε ο Μπράιγ ήταν μια αντικατάσταση του γραμματικού αλφάβητου με ανάγλυφες στιγμές, που με διάφορους συνδυασμούς αποδίδουν ένα κείμενο. Ο τυφλός μπορεί μ’ αυτό το σύστημα να διαβάζει ψηλαφώντας τις στιγμές με το δάχτυλο, δηλαδή έχουμε ανάγνωση με την αφή.
Το σύστημα Μπράιγ έχει έξι ανάγλυφες κουκκίδες σαν το κεφαλάκι μιας καρφίτσας. Είναι τοποθετημένες ανά τρεις και μ’ αυτές γίνονται 63 συνδυασμοί, που αντιστοιχούν στα γράμματα και τους αριθμούς.
Η γραφή Μπράιγ διαβάζεται από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω, όπως ακριβώς και η γραφή των «βλεπόντων».
Αποκάλυψη

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου