Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόρρητο βίντεο: Εμπλοκή μαχητικών αεροσκαφών των ΗΠΑ με UFO

Ένα διαβαθμισμένο ως απόρρητο βίντεο, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ να εμπλέκονται με «άγνωστο αεροσκάφος», μόνο λύση δεν έδωσε στο μυστήριο που υφίσταται εδώ και 17 χρόνια.
Ήταν 13 Μαρτίου του 1997. Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια βραδινής πτήσης πάνω από το Φίνιξ της Αριζόνα έρχονται αντιμέτωπα με ένα «άγνωστο αεροσκάφος», όπως περιγράφεται, και ακολουθεί εμπλοκή. Το περιστατικό αυτό έμεινε γνωστό ως «Τα φώτα του Φίνιξ«, μία από τις πιο πολυσυζητημένες «συναντήσεις» με UFO παγκοσμίως.
Αν και χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είδαν το «άγνωστο αεροσκάφος», κανείς δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη βραδιά.
Ο στρατός είχε υποστηρίξει ότι επρόκειτο για φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν από τα αεροσκάφη, ωστόσο ο τότε κυβερνήτης της Αριζόνα είχε διαφορετική άποψη: «Είμαι πιλότος και ξέρω ακριβώς όλες τις μηχανές που πετάνε. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν μοιάζει με κανένα άλλο αντικείμενο που έχω δει. Και σίγουρα δεν είναι φωτοβολίδες γιατί αυτές δεν πετούν σε σχηματισμό».
Το διάρκειας λίγων δευτερολέπτων βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Κόλινς, ο οποίος σημείωσε: «Τα πλάνα επιβεβαιώνουν ότι η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ ήταν παρούσα εκείνη τη νύχτα στο σημείο. Ωστόσο, τα άλλα αντικείμενα είναι αισθητά μη στρατιωτικά«.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου