Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανθρώπινο Δάχτυλο 100.000.000 ετών [Εικόνες]

Το παλαιότερο ανθρώπινο απολίθωμα που έχει βρεθεί λέγεται πως είναι 2.800.000 χρονών σύμφωνα με την επίσημη ανθρωπολογία.
Αλλά η άποψη αυτή αμφισβητείται από ένα πλήθος ευρημάτων που απλά δεν ταιριάζουν, όπως αυτό το απολιθωμένο ανθρώπινο δάχτυλο που χρονολογείται πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια.
Αυτό το περίεργο εύρημα ανακαλύφθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 από τον ιδιοκτήτη ενός λατομείου, σε ένα σωρό από χώματα. Το χαλίκι όπως και το απολιθωμένο δάχτυλο εξορύχθηκαν από σχηματισμούς ασβεστόλιθου της Κρητιδικής Εποχής, στο Τέξας.
Προηγούμενα απολιθώματα δεινοσαύρων που είχαν ανασκαφεί στην ίδια περιοχή έδειξαν την ίδια περίπου ηλικία. Αυτό φαίνεται να επαληθεύει και τις περουβιανές πέτρες Ica που δείχνουν δεινόσαυρους και ανθρώπους να συνυπάρχουν και να ακυρώνει την θεωρία ότι απλά τους φαντάστηκαν.
Σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους για να απολιθωθεί ένας μαλακός ιστός, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του να είχε θαφτεί γρήγορα σε ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο. Κατ” αυτό τον τρόπο, τα μεμονωμένα κύτταρα ορυκτοποιήθηκαν ατομικά και έτσι διατηρήθηκαν τα μικροσκοπικά στοιχεία τους.
chas
Αν κάποιος θεωρήσει ότι το εύρημα είναι απλά ένα κομμάτι πέτρας που μοιάζει μα ανθρώπινο δάχτυλο, θα απογοητευτεί. Σαρώσεις CAT, ακτίνες Χ, αποκάλυψαν την παρουσία οστών, αρθρώσεις και τένοντες στο εσωτερικό του δακτύλου.
sidect
topct
Τι αποδεικνύει όλο αυτό; Ότι υπήρχαν άνθρωποι πρίν από 100.000.000 χρόνια, οπότε όλες οι επίσημες εκτιμήσεις για το πόσο παλιά φτάνει το ανθρώπινο είδος είναι όλες λάθος.
Μία δεύτερη περίπτωση θα ήταν να μιλήσουμε για χρονοταξιδιώτες και μία τρίτη για την ύπαρξη εξωγήινων ή αρχαίων αστροναυτών.



Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου