Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρόσγουελ: Βρέθηκε η απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας;

Ερευνητές που ασχολούνται με τα ΑΤΙΑ υποστηρίζουν ότι έκαναν μια μοναδική ανακάλυψη, που ενδέχεται να απαντά (;) σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας.
Τα σενάρια και οι απόψεις για το τι συνέβη στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ είναι πολλές.
Σύμφωνα με τους ερευνητές μια σειρά με φωτογραφίες σλάιντ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, 60 σχεδόν χρόνια μετά το περιστατικό στο Ρόσγουελ, όπου πολλοί πιστεύουν ότι το 1947 συνετρίβη ένα UFO.
Στις εικόνες μια μικρή φιγούρα φαίνεται να μεταφέρεται από το σημείο της συντριβής.
Οι ερευνητές και οι φανατικοί υποστηρικτές της ύπαρξης εξωγήινης ζωής, τόνιζαν ότι οι εικόνες αυτές ήταν το αποδεικτικό στοιχείο για τα σενάρια πίσω από το τι συνέβη πραγματικά στο Ρόσγουελ.
Ωστόσο κάποιοι, που εξέτασαν προσεκτικά τα σλάιντ, ανακάλυψαν μια σημαντική λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, ανέλυσαν τις εικόνες και παρατήρησαν ότι δίπλα στο σώμα του «εξωγήινου», υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει «Μουμιοποιημένο σώμα δίχρονου αγοριού. Μουσείο Σαν Φρανσίσκο».
roswell
Είναι άραγε ψεύτικες τελικά οι «αποκαλύψεις» που έκανε η ομάδα των ερευνητών, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Dr. Edgar Mitchell, ένας αστροναύτης που βρέθηκε στο φεγγάρι;
Πολλοί πιστεύουν ότι όντως το 1947 η αμερικανική κυβέρνηση εντόπισε τα συντρίμμια ενός UFO και ότι οι νέες εικόνες αποτελούν την επιβεβαίωση των θεωριών τους.
arxeia
Τα σλάιντς φέρεται να είχε τραβήξει ο Bernerd A. Ray, γεωλόγος που εργαζόταν κατά τη δεκαετία του 40 στην περιοχή του Ρόσγουελ.
rosgouel
newsbomb

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου