Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει τα ποσοστά ανθρωποκτονιών σε όλο τον κόσμο


Χάρτης: Η δολοφονική βία σε ολόκληρο τον κόσμο


Το εμπόριο ναρκωτικών, οι πόλεμοι των συμμοριών, η πολιτική αστάθεια, η διαφθορά και η φτώχεια συνδυάζονται για να προκαλέσουν την αυξημένη βία ανθρωποκτονιών σε όλο τον κόσμο

Αυτός ο διαδραστικός χάρτης δείχνει την κατανομή της δολοφονικής βίας σε ολόκληρο τον κόσμο, και πως είναι συγκεντρωμένη κυρίως στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Στην πραγματικότητα, εννέα από δέκα από τα πιο επικίνδυνα μέρη από την άποψη των δολοφονιών είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την περιοχή.
Είναι σχεδιασμένος για να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά από εμπειρογνώμονες για τη μείωση της εγκληματικότητας
Οι χρήστες μπορούν να περιστραφούν στον 3D χάρτη του κόσμου και να κάνουν κλικ πάνω στις χώρες για να δουν τα ποσοστά δολοφονιών με αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με το συνολικό αριθμό των ανθρωποκτονιών, το ποσοστό ανθρωποκτονιών, και τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με το φύλο, την ηλικία και τα όπλα.
Ο χάρτης δείχνει ότι η Ονδούρα έχει το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών στον κόσμο, με 7.172 ανθρωποκτονίες το 2012 – ποσοστό 85,5 ανά 100.000 people.
Σχεδόν τα μισά από τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ 15 και 29, και 92 τοις εκατό από αυτούς ήταν άνδρες. Αυτή η εικόνα δείχνει τα μέλη της συμμορίας του δρόμου «MS13» σε μια φυλακή στο Tamarac, της Ονδούρας.
ondoyra
Η Βενεζουέλα έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών, σύμφωνα με το χάρτη, με 53,7 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 ανθρώπους.
Αυτή η συγκλονιστική εικόνα, ελήφθη στο δρόμο του Καράκας και δείχνει τις συνέπειες μιας επίθεσης κατά αστυνομικού
Venezuela
Η μόνη χώρα περιλαμβάνονται στο top 10 των χωρών με τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών εκτός από τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική είναι η Σουαζιλάνδη, η οποία έχει ένα ποσοστό δολοφονιών των 33,8 ανά 100.000.
The_only_country_to_be_included_in_the_top_10_of_countrie
Ανάμεσα στα ασφαλέστερα μέρη στον κόσμο, όσον αφορά τον κίνδυνο να δολοφονηθούν είναι η Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του Ηνωμένου Βασιλείου.
eyropi
Αποκάλυψη

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου