Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλος Αδελφός με Τεχνητή Νοημοσύνη - Ετοιμαστείτε!!!


http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/4c2e419a7c13e2ee37c5b90d72be8d5e_L.jpg

Τα πάντα καταγράφονται από τους δορυφόρους της Νέας Τάξης.
Μεταξύ εκείνων και η οικονομική κατάσταση των πολιτών στα κράτη του κόσμου, προκειμένου οι παγκοσμιοποιητές να γνωρίζουν που πρέπει να «χτυπήσουν», προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες οικονομικού χάους και άρα επιβολής απγκόσμια δικτατορίας.

Οι επιστήμονες αναζητούν συνεχώς για να καταγράφουν την φτώχεια και γενικά τις οικονομικές συνθήκες οπουδήποτε στον κόσμο.

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανέπτυξαν μια πρωτοποριακή μέθοδο, που «χαρτογραφεί» τη φτώχεια συνδυάζοντας δορυφορικές φωτογραφίες ημέρας με ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης!!!

Αναφέρουν πως το επίτευγμα μπορεί να βοηθήσει δήθεν στην αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της φτώχειας διεθνώς, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες, τις οποίες έχουν καταρημάξει οι «φιλάνθρωποι» της αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Έως τώρα είχε επιτευχθεί η εξαγωγή συμπερασμάτων για το πόσο φτωχή είναι μια χώρα ή περιοχή, ανάλογα με το πόση φωταψία εκπέμπει στο νυχτερινό ουρανό. Περισσότερα τεχνητά φώτα σημαίνουν περισσότερα χρήματα και αντιστρόφως.

Ελέγχουν δηλαδή το πόσο φως καταναλώνουμε και αργότερα δεν αποκλείεται να μας υποδεικνύουν την επιτρεπτή ποσότητα κατανάλωσης για το καλό του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

Η νέα μέθοδος είναι ακόμα πιο ακριβής, χρησιμοποιώντας εκτός από νυχτερινές φωτογραφίες, εικόνες που έχουν τραβηχτεί τη μέρα από τους δορυφόρους και οι οποίες απεικονίζουν χαρακτηριστικά-κλειδιά, όπως σε ποιό βαθμό οι δρόμοι είναι ασφαλτοστρωμένοι, κατά πόσο οι στέγες των σπιτιών είναι μεταλλικές ή πλαστικές, πόσο απέχει η κοντινότερη παροχή νερού ή η κοντινότερη αγορά κ.α.

Τα πάντα θα γνωρίζει ο Μεγάλος Αδελφός της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Έχεις παροχή αυτόνομου νερού στο σπίτι; Οι δορυφόροι το γνωρίζουν.

Υπάρχουν παραδοσιακές πηγές; Οι δορυφόροι το γνωρίζουν και η παγκόσμια κυβέρνηση θα πράξει αναλόγως, καθώς η αυτονομία πρέπει να σταματήσει και όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος.Ένα εξελιγμένος αλγόριθμος υπολογιστή, που συνεχώς μαθαίνει από τη συγκέντρωση νέων δεδομένων (big data), αναλαμβάνει να «βαθμολογήσει» κάθε περιοχή και να την κατατάξει σε ένα εισοδηματικό επίπεδο. Το λογισμικό μπορεί να «δει» πράγματα που το ανθρώπινο μάτι αδυνατεί και να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα.

Οι ερευνητές σκοπεύουν να εφαρμόσουν τη νέα μέθοδο αρχικά στην υποσαχάρια Αφρική και μετά σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Όμως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και στις ανεπτυγμένες χώρες για τον εντοπισμό δήθεν θυλάκων φτώχειας, που περνούν απαρατήρητοι.

Η εποχή της απόλυτης παρακολούθησης δεν είναι καθόλου μακριά.


ΠΗΓΗ

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου