Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μυστηριώδης δομή που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.


Βρετανοί αρχαιολόγοι έφεραν στο φως τα ερείπια μίας προϊστορικής μυστηριώδης δομής που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.
 Ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών οικιστικής ανάπτυξης στο Monmouth, στην Ουαλία,και το ογκώδης αυτό χαρακτηριστικό αποτελείται από μια σειρά από τομές,που ενδεχομένως να στέγαζαν τα θεμέλια της ξυλείας για ένα τεράστιο κτίριο.

Έχουμε από ότι φαίνεται να είναι,ένα τεράστιο αντικείμενο με παράλληλες ακτίνες που είναι κοντά στην άκρη μίας αρχαίας, αποξηραμένης λίμνης,είπε Discovery News ο αρχαιολόγος Στιβ Κλαρκ της Αρχαιολογίας του Monmouth .

Κατασκευασμένο ολόκληρο από κορμούς δέντρων, με τα δοκάρια του να είναι τεράστια, μετρώντας τα πάνω από 50 πόδια σε μήκος και πάνω από 3 πόδια σε πλάτος.


Είναι τεράστιο και πιθανώς προϊστορικό, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι είναι,και δεν ξέρουμε πόσο χρονών είναι δήλωσε ο Clarke.

Συνεχίζοντας πέρα ​​από τις ανασκαφές, η δομή του ξύλου που κόπηκε στην επιφάνεια, πιθανώς χρονολογείται στην Εποχή του Χαλκού.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η δομή θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον από την Εποχή του Χαλκού, αλλά θα μπορούσε να είναι και από την πρώιμη Νεολιθική εποχή, περίπου 6.500 ετών, δηλαδή 2.000 χρόνια προτού από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.


Είμαι σε επαφή με διάφορους ειδικούς του υγρότοπου. Όλοι λένε ότι δεν έχουν δει κάτι τέτοιο, δήλωσε ο Clarke.


Οι εικασίες που λέγονται για την ερμηνεία της δομής,είναι ότι χρησημοποιήθηκε ως το θεμέλιο ενός πρώιμου νεολιθικού μακρύ σπιτιού,πάνω σε μία μεγάλη πλατφόρμα που κατασκευάστηκε για το νερό σε κορεσμένο χώμα.


Τι πλατφόρμα χρησιμοποιήθηκε,και τι θα μπορούσε να χτιστεί πάνω του, παραμένει ένα μυστήριο.


Οι δοκιμές με Ράδιο-άνθρακα στα θεμέλια διεξάγονται αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα σε μερικές εβδομάδες.http://www.apocalypsejohn.com/2012/07/blog-post_01.html

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου