Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν σε αγρογλυφικά (VIDEO)


Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν κοντά στο Hill και Cherhill, nr Calne, Wiltshire,στο Ηνωμένο Βασίλειο - 25 Ιουνίου 2012.
Ο Michelle Jennings αναφέρεται στο λευκό άλογο της Αποκάλυψης (Τέσσερις Καβαλάρηδες)
 Θα δούμε τώρα μια ανάλυση από τον Michelle Jennings μέσω του CropcircleConnector.

Αναφερόμενος στα λευκά άλογα είπε: ότι αυτά πραγματοποιήθηκαν από αφύσικες ενέργειες.

Το γεγονός ότι και οι δύο σχηματισμοί των καλλιεργειών αναφέρθηκαν στις 25 Ιουνίου, το ένα στο λόφο nr Alton Barnes, και το άλλο στο Cherhill, nr Calne και ότι εμφανίζονται με σαφή και πλήρη οπτική σχέση αυτά τα λευκά άλογα γύρω από την περιοχή μας,δίνει έναν υπαινιγμό ότι και τα δύο θα μπορούσαν να σχετίζονται όσον αφορά για κάποιο μήνυμα που φέρνουν. Στα Ινδικά ιερά κείμενα, το White Horse (άσπρο άλογο) είναι το άλογο που μεταφέρει το 10 ο Avatar του Βισνού, Kalki .Τα Kalki λέγεται ότι σπέρνουν τον όλεθρο σε κακοπροαίρετα έργα, κοινότητες και άτομα που στο τέλος της περιόδου ονομάζονται Κάλι Γιούγκα, (η περίοδος που ζούμε σήμερα). Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων είναι «καταστροφή» στην πραγματικότητα καθαρισμός, ανανέωση και αναγέννηση της ζωής στη Γη, συμπεριλαμβανόμενης κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας.

Δύο άλλες θεότητες που συνδέονται με τις γραφές λένε ότι με ένα άσπρο άλογο δίνεται η μάχη ενάντια στο κακό: Η θεότητα του Ζωροαστρισμού , Tishtrya,μας λέει ότι με τη μορφή ενός λευκού αλόγου, είχε μάχη με το κακό και συνέτριψε τον δαίμονα.Το Tishtrya είναι το όνομα για τον Σείριο. Στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, ο Χριστός οδηγά ένα άσπρο άλογο από τον ουρανό στην κεφαλή των στρατευμάτων του ουρανού για να κρίνουν και να κάνουν τον πόλεμο πάνω στη Γη.

Kalki και Χριστός φθάνουν με λευκά άλογα να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και ισορροπία στη Γη.

Στο σχηματισμό στο λόφο, βλέπουμε ακόμα μια ανάπτυξη και το σχήμα ενός σώματος που στην αναφορά των Αζτέκων και των Μάγια πρόκειτε για το "Πλουμιστό φίδι" Kukulkan / Quetzalcoatl .
 Αυτό το φίδι, κατά την επιστροφή του, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στη ζωή και συνείδηση ​​στη Γη.Το Quetzalcoatl και Kukulkan κάνει μια πτήση της επιστροφής για τη δημιουργία μια νέας εποχής ειρήνης-συνείδησης. Είναι σε αυτό το σημείο που μπορούμε να αναρωτηθούμε: Πώς αυτή η μεταμόρφωση σε νέα ζωή και αυτή η εξορία του κακού θα έρθει; Τι πρόκειται να συμβεί; Ο σχηματισμός του Cherhill μπορεί να μας δώσει κάποια υπόδειξη.

Η ειδικότητά μου δεν περιλαμβάνει γνώση των πλανητών και αστρονομικών κινήσεων. Ωστόσο, μου φαίνεται ότι οι δύο τελείες στο εξωτερικό του σχηματισμού του Cherhill αντιπροσωπεύουν κάποιο είδος ζεύγους αντικειμένων,που έχουν φθάσει σε ένα ορισμένο σημείο σε σχέση με το ηλιακό σύστημα,που είναι ή φαίνεται να είναι κοντά στην τροχιά της Γης.
 Είναι αυτό το γεγονός που αποτελεί μέρος της ορμής που θα επιφέρει αλλαγές για τον πλανήτη μας; Λαμβάνοντας υπόψη τη σύνδεση των Tishtrya με τον Σείριο, είναι το ζεύγος των κύκλων που αντιπροσωπεύει το δυαδικό σύστημα από το αστέρι; Και αυτό το σύστημα έχει να κάνει με το γεγονός που περιγράφεται στους δύο αυτούς σχηματισμούς στις 25 Ιουνίου του 2012;

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου