Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκάλυψη: Η Λευκή πυραμίδα της ερήμου Τάκλα Μακάν στην Κίνα

 http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0732750001418912447.jpg

 Τι είναι πραγματικά και που είναι η αληθινή της τοποθεσία! Όσοι ασχολείστε με το μεταφυσικό και έχετε δει εκπομπές του Λιακόπουλου(ή έχετε διαβάσει τα βιβλία του), σίγουρα έχετε ακούσει τον θρύλο της Λευκής Πυραμίδας στην Κίνα. Για όσους δεν ξέρετε, η Λευκή Πυραμίδα είναι το αρχηγείο της Λευκής Αδελφότητας, η οποία υποτίθεται πως κυβερνάει τον πλανήτη, και βρίσκεται στην Έρημο Τάκλα-Μακάν της Κίνας. "Η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και από το δαιμονικό συνεχές των Αγγέλων του σκότους. Έχει την έδρα της στην Λευκή Πολιτεία (ΜΑΧ ΤΑΝΕ) που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν στην αυτόνομη επαρχία της Κίνας Σαανξί, σε 10 χιλιόμετρα βάθος. Διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο αστο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ. Σκοπός της η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Σαμαέλ, που είναι 25 και έχουν σαν κεντρικό σκοπό την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με επικεφαλής το γιο του διαβόλου, τον Αντίχριστο." Είναι όμως έτσι; Υπάρχουν πυραμίδες στην Κίνα κι αν ναι, υπάρχει ένα τόσο μεγάλο κι εντυπωσιακό κτίσμα, το οποίο κρατήθηκε κρυφό κάτω από την μύτη όλων;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το ξεκίνημα του θρύλου



Το 1912 δύο ταξιδιωτικοί πράκτορες, ο Fred Meyer Schroder και ο Oscar Maman ανέφεραν πως είδαν ένα τεράστιο κτίσμα στην Κίνα. «Ήταν πιο περίεργο απ' ότι θα ήταν αν το βρίσκαμε στην έρημο. Κι όμως ήταν εδώ, κάτω από την μύτη όλου του κόσμου, άγνωστο στους δυτικούς...

Η Μεγάλη Πυραμίδα είναι περίπου 1000 πόδια ψηλή(άλλες περιγραφές εκτιμούν πως είναι 1000 με 1200 πόδια) και περίπου 1500 πλατιά στην βάση της, γεγονός που την καθιστά διπλάσια από οποιαδήποτε πυραμίδα της Αιγύπτου. Οι τέσσερις όψεις της πυραμίδας ευθυγραμμίζονται με τα σημεία του ορίζοντα», είπανε οι δύο ταξιδιώτες.

Πιλότοι της αμερικανικής αεροπορίας φωτογραφίζουν την Μεγάλη Λευκή ΠυραμίδαΚατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο πιλότος της αμερικανικής αεροπορίας James Gaussman με τον συνοδηγό του πετάξανε - λόγω μιας βλάβης - αρκετές φορές πάνω από μια συγκεκριμένη περιοχή στην Κίνα. Αυτό που ανέφερε μετέπειτα φαντάζει απίστευτο:

«Έκανα έναν ελιγμό για να αποφύγω ένα βουνό και βρεθήκαμε σε μια επίπεδη κοιλάδα. Ακριβώς από κάτω μας βρισκόταν μια γιγαντιαία Λευκή Πυραμίδα. Έμοιαζε σαν κάτι που βγήκε από παραμύθι. Περικλείονταν μέσα σε αστραφτερό λευκό. Θα μπορούσε να ειναι μέταλλο ή κάποιο είδος πέτρας. Ήταν κατάλευκη απ' όλες τις πλευρές. Το αξιοσημείωτο ήταν η κορυφή της πυραμίδας, έμοιαζε με τεράστιο κόσμημα, θα μπορούσε να είναι κρύσταλλο. Δεν υπήρχε τρόπος να προσγειωθούμε, αν και το θέλαμε. Είχαμε μείνει άναυδοι από την απεραντοσύνη της...», είπε ο πιλότος.

Στις 28 Μαρτίου του 1947, οι New York Times δημοσιεύουν την ανακάλυψη. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, ο πρώην δευθυντής των Αμερικανικών Αερογραμμών στην Άπω Ανατολή, Maurice Sheahan, λέει πως έχει δει μία γιγαντιαία πυραμίδα 40 μίλια νοτιοδυτικά της επαρχίας Xian. « Εντυπωσιάστηκα από την τέλεια πυραμιδοειδή μορφή της και το μέγεθός της,» είπε ο Sheahan.

Αργότερα, στις 30 Μαρτίου του 1947, η εφημερίδα New York Sunday News, δημοσίευσε το άρθρο μαζί με την φωτογραφία που είχαν τραβήξει οι πιλότοι το 1947. Η φωτογραφία σύντομα ξεχάστηκε.

Η αεροφωτογραφία της "Λευκής Πυραμίδας"
Περαιτέρω έρευνες και φημολογία



Το 1978 ο Νεοζηλανδός ερευνητής Bruce L. Cathie προσπάθησε να λύσει το μυστήριο. Σύμφωνα με την Κινεζική Πρεσβεία και την Αμερικανική Αεροπορία, κράτησε την αναφορά του Gaussman μαζί με την φωτογραφία του 1947. Την δημοσιεύσε πολύ αργότερα στην πρώτη έκδοση του βιβλίου του The Bridge to Infinity το 1983. Σύμφωνα με την φωτογραφία και τις έρευνες, ο Νεοζηλανδός ερευνητής υπολογίζει πως η Πυραμίδα έχει μήκος 450 μέτρα στην βάση της και ύψος περίπου 300 μέτρα. Η Λευκή Πυραμίδα βρίσκεται της πόλης Sian (Xi´an), στην βάση του ποταμού Wei-ho, ακριβώς 34.26 μοίρες γεωγραφικό πλάτος Βόρεια και 108.52 μοίρες γεωγραφικό μήκος ανατολικά.



Το 1994 ο Hartwig Hausdorf' εκδίδει το βιβλίο Die Weisse Pyramide , το κυκλοφόρησε στα Αγγλικά το 1998 με τον τίτλο The Chinese Roswell. Στο βιβλίο περιγράφει τα ταξίδια που έκανε στην Κίνα προσπαθώντας να ανακαλύψει την Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα. Ο Hausdorf ποτέ δεν εντοπίζει την πυραμίδα αλλά επέστρεψε από την Κίνα με μια σειρά από φωτογραφίες από αναχώματα πυραμίδων που έχουνδημοσιευθεί ευρέως σε βιβλία και περιοδικά και κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Ο Hausdorf δεν κάνει μεγάλη αναφορά στις πηγές του αλλά εικάζεται πως αντέγραψε πληροφορίες από το βιβλίο του Bruce L. Cathie. Οι άγνωστες Πυραμίδες της Κίνας



Το 2006 ο Αυστριακός Walter Hain(φωτό) ξεκίνησε μια έρευνα μέσω internet προσπάθώντας να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με την Λευκή Πυραμίδα. Χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες από το βιβλίο του Bruce L. Cathie, προσπάθησε να εντοπίσει την μυστηριώδη Λευκή Πυραμίδα μέσω του Google Earth. Αντί γι αυτό ανακάλυψε όχι μία, αλλά πάνω από 20 πυραμίδες/πυραμιδοειδή κτίσματα. Οι πυραμίδες είναι στην επαρχία Shaanxi, βόρεια της πόλης Σιάν (Xi'an). Τα περισσότερα από αυτά είναι πυλώνες, που χτίστηκαν πριν πολύ καιρό. Οι επιστήμονες λοιπόν κάνανε λάθος. Υπάρχουν όντως πυραμίδες στην Κίνα!

Τρισδιάστατη αναπαράσταση μιας Κινέζικης Πυραμίδας


Μερικές συντεταγμένες: Πυραμίδα 6: μέγεθος 153 x 158 m, 34°21'47.45"N 108°37'51.52"E Πυραμίδα 7: μέγεθος 149 x 155 m, 34°21'42.57"N 108°38'25.77"E Πυραμίδα 11: μέγεθος 155 x 154 m, 34°22'29.88"N 108°41'52.78"E Πυραμίδα 15: μέγεθος 219 x 230 m, 34°23'52.57"N 108°42'44.30"E Πυραμίδα 25: μέγεθος 148 x 169 m, 34°25'22.83"N 108°50'29.31"E Πυραμίδες 31,32,33: η μεγαλύτερη 160 x 167 m, 34°10'44.71"N 109°01'42.00"E Η διασπορά των πυραμίδων θυμίζει έντονα τον τρόπο με τον οποίο είναι διατεταγμένες οι πυραμίδες στο συγκρότημα πυραμιδών της Γκίζας:

Οι πυραμίδες της Γκίζας σε σύγκριση με τις πυραμίδες της επαρχίας Shaanxi στην Κίνα


Η ανακάλυψη της "Λευκής Πυραμίδας" Μετά από αυτή την ανακάλυψη, ένα πράγμα έμενε μόνο να απαντηθεί: Που βρισκόταν η διαβόητη Λευκή Πυραμίδα; Η απάντηση βρισκόταν στο γεγονός ότι η Λευκή Πυραμίδα δεν ήταν ένα μυστηριώδες και απόκοσμο κτίσμα, όπως πολλοί πιστεύανε αλλά βρισκόταν κάτω από την μύτη όλων. Η Λευκή Πυραμίδα δεν ήταν τίποτε άλλο από το παγκοσμίως γνωστό Μαυσωλείο Maoling! Το μαυσωλείο Maoling είναι η τύμβος του Αυτοκράτορα Wudi της δυναστείας Han (206BC-8AD). Και φυσικά είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο στην Κίνα!

Η "Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα", γνωστή παγκοσμίως ως Μαυσωλείο Maoling!


Συντεταγμένες:

Maoling Mausoleum 1: size 222 x 217 m, 34°20'17.71"N 108°34'10.68"E

Αρκεί κανείς να συγκρίνει την διαβόητη αεροφωτογραφία του 1947 και την δορυφορική φωτογραφία του Μαυσωλείου Maoling και θα δει πως είναι ταυτόσημες:



Τρισδιάστατη φωτογραφία μέσω Google Earth



Η φωτογραφία του 1947

Ολόκληρη την έρευνα του Walter Hain μπορείτε να την βρείτε εδώ. Επίσης ένα βίντεο που έφτιαξε στο Youtube:



Η έρημος Τάκλα-Μακάν και οι ανακρίβειες Λιακόπουλου



Ο κ. Λιακόπουλος στη σελίδα 35 του βιβλίου του : Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας – Νεφελίμ (Κεφάλαιο 36, Μαχ Τανέ), εμφανίζει την γνωστή αεροφωτογραφία του Μαυσωλείου Maoling του 1947. Κάτω απο την φωτογραφία της γράφει : "Η Λευκή Πυραμίδα. Ξιν Γιάνγκ, Βόρεια Κίνα …", και παραδίπλα γράφει : "…Λευκή Αδελφότητα. Η έδρα της ορίστηκε σε μια υπόγεια πόλη που επέζησε της καταστροφής, στην Τάκλα Μακάν της Βόρειας Κίνας, κάτω απο μια πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων, στην κορυφή της οποίας υπήρχε ο κατεστραμμένος πιά ναός του Βαάλ…" Με μια πρώτη ματιά ακόμα κι ο μέσος αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πως η "πυραμίδα" που απεικονίζεται δεν βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία αλλά σε πεδινή! Πολύ περισσότερο στην έρημο Τάκλα-Μακάν.



Δορυφορική φωτογραφία της ερήμου Τάκλα-Μακάν

Η έρημος Τάκλα-Μακάν βρίσκεται στην αυτόνομη επαρχία της Βόρειoδυτικής Κίνας Ξιν Γιάνγκ (Xin Jiang). Έχει μέγεθος 337,000 km2. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη έρημος στον κόσμο και αποτελείται κατά 85% άμμο. Η Τάκλα-Μακάν είναι χαρακτηριστικό δείγμα παγωμένης ερήμου, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τις −20 °C! Δείτε εδώ τον δορυφορικό χάρτη.



Η έρημος Τάκλα-Μακάν

Το Μαυσωλείο Maoling βρίσκεται τουλάχιστον 2000 χιλιόμετρα μακριά από την έρημο στην επαρχία Shaanxi της Κεντρικής Κίνας, 64 χιλιόμετρα μακρυά από την πόλη Ξιαν Γιανγκ (Xian Yang). Τώρα πως από την επαρχία Shaanxi και την πόλη Ξιαν Γιανγκ φτάσαμε στην Τάκλα-Μακάν και την επαρχία Ξιν Γιάνγκ, αυτό το αφήνω σε εσάς τους αναγνώστες. Βέβαια αν τα Νεφελίμ έχουν όντως το αρχηγείο τους στην έρημο Τάκλα-Μακάν, μπορούν να το κρύψουν από το Google Earth. Όμως δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η φωτογραφία που φιγουράρει χρόνια τώρα ήταν από το Μαυσωλείο Maoling.

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου