Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστροναύτης της NASA αποκαλύπτει: Τον πυρηνικό πόλεμο στη Γη σταμάτησαν οι εξωγήινοι

Οι εξωγήινοι και όχι η διπλωματία ήταν αυτοί που κατάφεραν τελευταία στιγμή να αποτρέψουν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αναφέρει ο αστροναύτης του Apollo 14, Edgar Mitchell.
Μιλώντας στην Mirror ο βετεράνος αστροναύτης και έκτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη το 1971, ισχυρίζεται ότι ειρηνικοί εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας κατά τη διάρκεια των δοκιμών όπλων στις αμερικανικές βάσεις πυραύλων και το περίφημο White Sands Proving Ground στην έρημο του Νέου Μεξικού – όπου η πρώτη ατομική βόμβα του κόσμου πυροδοτήθηκε το 1945.
«Το White Sands ήταν ένα πεδίο δοκιμών για ατομικά όπλα – και γι’ αυτό είναι που οι εξωγήινοι ενδιαφέρονταν», είπε ο 84χρονος στη Mirror.
«Η δική μου εμπειρία μιλώντας με ανθρώπους έχει καταστήσει σαφές ότι οι εξωγήινοι προσπάθησαν να μας αποτρέψουν να πάμε σε πόλεμο και βοήθησαν στη δημιουργία της ειρήνης στη Γη«.
September 1963:  A sign indicating the direction of the White Sands Missile Range in Alamagordo, New Mexico.  (Photo by Keystone Features/Getty Images)
«Ήθελαν να ξέρουν για τις στρατιωτικές μας δυνατότητες» και πρόσθεσε «Βρισκόμουν σε ένα πεδίο δοκιμών για ατομικά όπλα – και σε αυτό έβρισκαν μεγάλο ενδιαφέρον.»
«Έχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάστηκαν σε αυτά τα σιλό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου», συνέχισε. «Μου είπαν ότι τα UFO βρισκόντουσαν συχνά πάνω από το κεφάλι τους και απενεργοποιούσαν τους πυραύλους«.
Ο διάσημος αστροναύτης μεγάλωσε στο Νέο Μεξικό, πολύ κοντά στη βάση δοκιμών βομβών. Πιστεύει ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell σχεδόν πριν από 70 χρόνια. Μάλιστα υποστήριξε ότι ορισμένοι από αυτούς είχαν συλληφθεί ζωντανοί.
Δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Mitchell παίρνει “το όπλο” του καθώς είναι γνωστή η “τρέλα” που έχει. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι η NASA τον είχε επιλέξει λόγω των τηλεπαθητικών ικανοτήτων του που θα τον βοηθούσαν να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους…


Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου