Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βρέθηκαν στα Ουράλια όρη αντικείμενα νανοτεχνολογίας 300.000 χρόνων

300.000 χρόνων παλιά νανοδομές που βρέθηκαν στα Ουράλια όρη

Βρέθηκαν οι Ουράλια Όρη της Ρωσίας, αυτα τα  αντικείμενα. Πολλές ιστοσελίδες  δημοσίευσαν άρθρα σχετικά με αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν το 1991, κοντά στις όχθες του Kozhim, Ναράντα, και Balbanyu (ποτάμια της Ρωσίας). Οι μικροσκοπικές δομές που πιστεύεται ότι ήταν το προϊόν ενος αρχαίου πολιτισμόυ που ήταν σε θέση να αναπτύξουν αντικειμενα νανοτεχνολογίας περίπου 300.000 χρόνια πριν.



Τα αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν σε μια γεωλογική ερευνητική αποστολή, σκοπός ήταν η εξόρυξη του χρυσού στα Ουράλια όρη στη Ρωσία.Τα κομμάτια που ανακαλύφθηκαν είναι πηνία, σπείρες και άξονες στον κατάλογο των αγνώστων στοιχείων που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια των γεωλογικών αποστολών στην περιοχή.  
 Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα μεγαλύτερα κομμάτια που ξεθάφτηκαν έγιναν σχεδόν εξ ολοκλήρου από χαλκό και τα μικρότερα από βολφράμιο και μολυβδαίνιο.  Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, αυτές οι νανοδομές βρέθηκαν σε βάθος μεταξύ 10 και 40 ποδιών, έρευνα δείχνει επίσης ότι ειναι πάνω από 300.000 χρόνια.





Σύμφωνα με τον Δρ EW Matveyeva, του τμήματος Γεωλογίας,το στρώμα που περιέχει το σπειροειδές σχήμα αντικειμένων χαρακτηρίζεται ως χαλίκι. Το Νο 3 στρώμα,  δείχνουν διάβρωση στα εσωτερική-ιζηματογενή στρώματα πολυγενετικής (δηλαδή στρώματα που αποτελούνται από υλικό διαφόρων προελεύσεων). Από τον προσανατολισμό τους αυτά τα στρώματα μπορεί να χρονολογηθεί σε 100.000 χρόνια και αντιστοιχούν στα μέρη του Mikulinsk ορίζοντα του ανώτερου Πλειστόκαινου.
ΠΗΓΗ

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου