Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιστορική μαζική κατόπτευση UFO: Η μάχη πάνω από το Λος Άντζελες – [Ντοκιμαντέρ]

Η άγνωστη μοναδική μάχη (;) κατά εξωγήινων


Μία πιθανή μάχη της αμερικανικής αεράμυνας και της Αεροπορίας κατά εξωγήινων κατά τη διάρκεια της νύχτας της 24ης προς την 25η Φεβρουαρίου του 1942 όταν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα προκάλεσαν απανωτούς συναγερμούς στην αεράμυνα της Νότιας Καλιφόρνια

Την 24η Φεβρουαρίου μια προειδοποίηση από το γραφείο πληροφοριών του αμερικανικού Ναυτικού ανέφερε πως μια επίθεση ήταν επικείμενη στις επόμενες δέκα ώρες. Το ίδιο βράδυ ένας μεγάλος αριθμός από κάτι σαν φωτοβολίδες και φώτα που αναβόσβηναν στον ουρανό του Los Angeles εντοπίστηκαν αρχικά κοντά σε στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή.
Ένας ακόμη συναγερμός ξεκίνησε το πρωί στις 07:18 της 24ης Φεβρουαρίου για να σταματήσει στις 22:23 το βράδυ, αποφορτίζοντας λίγο την κατάσταση. Τις πρώτες όμως πρωινές ώρες της 25ης η δραστηριότητα των αγνώστων αντικειμένων ξεκίνησε πάλι.
istoriki-maziki-katoptefsi-ufo-machi-pano-apo-los-antzeles-ntokimanter
Τα ραντάρ του συστήματος αεράμυνας εντόπισαν άγνωστα ίχνη περίπου 120 μίλια δυτικά του Los Angeles. Οι αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες τέθηκαν σε πλήρη συναγερμό στις 02:15 μπαίνοντας σε πράσινο συναγερμό –έτοιμες να ανοίξουν πυρ- λίγα λεπτά αργότερα.
Η τότε αμερικανική Αεροπορία Στρατού USAAF (United States Army Air Force) είχε έτοιμα αεροσκάφη για απογείωση περιμένοντας περισσότερα στοιχεία για τον αριθμό και την κατεύθυνση των απειλών. Τα ραντάρ εντόπισαν τον ή τους επερχόμενους στόχους λίγα μίλια από την ακτή και στις 02:21 οι ελεγκτές σήμαναν συσκότιση για όλο το Los Angeles.
Αμέσως το κέντρο αεράμυνας γέμισε με αναφορές για «εχθρικά αεροσκάφη» αν και τα μυστηριώδη αντικείμενα που εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές εξαφανίστηκαν.
Στις 02:43 άγνωστα αεροσκάφη αναφέρθηκαν κοντά στο Long Beach ελάχιστα λεπτά αργότερα ο διοικητής μιας παράκτιας αντιαεροπορικής πυροβολαρχίας ανέφερε 25 ιπτάμενα αντικείμενα σε ύψος 12.000 ποδών.
los
Στις 03:06 ένα αερόστατο φέροντας φωτιστικές φωτοβολίδες άρχισε να ανυψώνεται φωτίζοντας του στόχους πάνω από τη Santa Monica και τέσσερις πυροβολαρχίες άνοιξαν πυρ αμέσως φωτίζοντας τον ουρανό σαν ηφαίστειο, σε αυτό που έμεινε στις άγνωστες σελίδες της ιστορίας ως «η μάχη του Los Angeles».
Στα μεθεόρτια του επεισοδίου που είχε απασχολήσει όλες τις εφημερίδες της εποχής, ήταν πως από τον καταιγισμό των αντιαεροπορικών πυροβολαρχιών κανένα από αυτά τα άγνωστα αντικείμενα δεν καταρρίφθηκε. Η υπόθεση ποτέ δεν διαλευκάνθηκε πλήρως.
Η επίσημη θέση του Στρατού ήταν πως επρόκειτο για μετεωρολογικά αερόστατα τα οποία προκάλεσαν τη σύγχυση μια σύγχυση μετά πυρών που κράτησε πρακτικά όλη τη νύκτα της 25ης Φεβρουαρίου του 1942.
los_1
Οι Iάπωνες μετά τον πόλεμο διαβεβαίωσαν πως ποτέ δεν έστειλαν αεροσκάφη πάνω από την νότια Καλιφόρνια ενώ αναφορές για την κατάρριψη τεσσάρων αεροσκαφών εκ των οποίων το ένα κατέληξε μέσα σε φωτιές σε κεντρική διασταύρωση του Hollywood –από όπου δανείστηκε και στοιχεία ο Steven Spielberg για την ταινία του με τίτλο «1942»- ουδέποτε εξακριβώθηκαν.
Αυτό το βίντεο θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πώς έγιναν όλα αυτά:

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου