Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΟΚ! 11-ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!


Ένα 11-χρονο κορίτσι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο και αποπροσανατολισμένο στην Κίνα, όπου ήταν θύμα τρομακτικής κακοποίησης απο τα χέρια του πατέρα της.
Το στόμα του νεαρού κοριτσιού ήταν ραμμένο με πετονιά και το κεφάλι της βυθισμένο σε βραστό νερό, το δέρμα της είχε τρυπηθεί με βελόνες ραψίματος, την είχαν κρεμάσει ανάποδα και ξυλοκοπήθηκε,σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Το κορίτσι, που ονομάζεται Xiao Li, το οποίο τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχει σημάδια σε όλο της το σώμα και λείπουν τούφες απο τα μαλλιά του ζεματισμένου κρανίου της.
Φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού, την δείχνουν γονατισμένη στο πάτωμα να καλύπτεται από θραύσματα σπασμένου γυαλιού, που αποκαλύπτουν τις νωπές πληγές παράλληλα με τις ουλές που άφησαν πίσω παλιά τραύματα.
Οι γιατροί φοβούνται ότι ήταν υποσιτισμένη για ένα μεγάλο μέρος της ζωής της, και υποψιάζονται ότι τα μαλλιά της δεν θα ξαναβγούν.

http://atheatignosi.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com

ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΣΟΚ! 11-ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου