Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τεράστιο Θηλυκό Μαμούθ Με Αίμα Και Μυικό Ιστό Στους Πάγους Της Σιβηρίας!!!


Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα πλήρως αναπτυγμένο θηλυκό μαμούθ με αίμα και καλοδιατηρημένο μυϊκό ιστό παγιδευμένο στους πάγους στη Σιβηρία . Τα ευρήματα έρχονται εν μέσω συζητήσεων σχετικά με το εάν το εξαφανισμένο είδος πρέπει να αναστηθεί χρησιμοποιώντας DNA.

Οι επιστήμονες λένε ότι έχουν καταφέρει να βρουν αίμα μαμούθ κατά τη διάρκεια της ανασκαφής ενός θηλυκού ζώου στα νησιά Lyakhovsky , το νοτιότερο σύμπλεγμα νήσων από τα New Siberian Islands στις θάλασσες της Αρκτικής της βορειοανατολικής Ρωσίας.
Το σκούρο αίμα βρέθηκε σε κοιλότητες πάγου κάτω από την κοιλιά του ζώου. Όταν οι ερευνητές έσπασαν τις κοιλότητες με μία αξίνα, το αίμα πετάχτηκε έξω. Το γεγονός τους εξέπληξε, διότι η θερμοκρασία ήταν 10C κάτω από το μηδέν.

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το αίμα των μαμούθ είχε κάποιες κρυο-προστατευτικές ιδιότητες», δήλωσε ο Semyon Γκριγκόριεφ, επικεφαλής του Μουσείου μαμούθ του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Οικολογίας του Βορρά στο North Eastern Federal University, όπως την παραθέτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Τι ανακάλυψη.Δεν είμαι σίγουρος τι μπορούν να κάνουν με αυτό, αλλά θυμάμαι ότι κάποιοι εκεί έξω προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή το τριχωτό μαμούθ πόσο μάλλον όταν έχουν ανακαλύψει και αίμα αυτού του τεράστιου ζώου.


Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
http://revealedtheninthwave.blogspot.com

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου