Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H συχνότητα εμφάνισης των μετεωριτών στον ουρανό έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο

Τις τελευταίες 2 μέρες η AMS (American Society Meteor) έχει λάβει επιβεβαιωμένες εκθέσεις από τέσσερα μοναδικά γεγονότα fireballs (μπάλες φωτιάς) στον ουρανό.
Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη στο Αρκάνσας και το Μισούρι στις 19 Μαΐου στις 3:37 UTC. Ταυτόχρονα, στις 03:37 UTC. 4 μάρτυρες ανέφεραν μια βολίδα στην Αριζόνα. Η απόσταση μεταξύ αυτών των δύο θέσεων μας δίνουν σαφή εικόνα ότι οι μάρτυρες δεν έχουν δει την ίδια μπάλα φωτιάς.
Στις 18 Μαΐου, δύο μεγάλες fireballs μετεωριτών παρατηρήθηκαν επίσης μέσα σε μια ώρα η μία από την άλλη, με την πρώτη στην κεντρική ανατολική ακτή και μία στο Κολοράντο.
Παρακάτω είναι ένας πίνακας των εν λόγω γεγονότων:
Στην Λα Παζ, BCS, επίμονες κλήσεις λαμβάνονται στον τομέα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης λέγοντας ότι ένας μετεωρίτης έπεσε στην περιοχή της πρωτεύουσας, ο οποίος προκάλεσε δυνατή έκρηξη στα νότια.
Σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν σε επαφή υπήρχε ένα φως στον ορίζοντα μεταξύ του κόκκινου και του λευκού σε συνδυασμό με ένα ίχνος που έπεσε στο San Pedro, δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ υπήρξε και μια δυνατή έκρηξη που συγκλόνισε τους τοίχους σε πολλά σπίτια λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα. Αυτήν την έντονη αίσθηση είχαν εκείνοι που ζουν στο νότιο τμήμα της πόλης.
Επί του παρόντος, δημόσια στοιχεία ασφάλειας, τόσο των κρατικών όσο και των δημοτικών αρχών στην περιοχή δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η συχνότητα εμφάνισης των μετεωριτών στον ουρανό έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μιας πραγματικής επίθεσης με αρκετά μεγάλη κλίμακα, και ενδεχομένως σε μια κατοικημένη περιοχή, κάποια στιγμή.
Έτσι ας είμαστε ενήμεροι για τις πύρινες σφαίρες και ας παρακολουθούμε το φαινόμενο για να δούμε αν κάτι μπορεί να έχει νόημα για αυτήν την αύξηση.
 Αποκάλυψη

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου