Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου λενε οι αξιωματικοί των ΗΠΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου
Όπως μεταδίδουν το ABC News και η Daily Mail, πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια κάποιου που βρισκόταν μέσα στο χαμένο αεροσκάφος.
Οι ειδικοί από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς διαθέτουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι τα δύο συστήματα δεδομένων, το data reporting σύστημα και το transponder που δίνει στίγμα στα ραντάρ εδάφους έκλεισαν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.
Το πρώτο εκτιμάται ότι έκλεισε στις 1:07 τα ξημερώματα, ενώ το δεύτερο 14 λεπτά αργότερα, στις 1:21.
Η πηγή αναφέρει ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα αποκλείει το ενδεχόμενο ατυχήματος ή κάποιας βλάβης στο αγνοούμενο Boeing. 
Οι Αμερικανοί αποκτούν πιο ενεργό ρόλο  στις έρευνες μετά τη διάψευση από τις αρχές της Μαλαισίας ότι το αεροπλάνο πετούσε για περίπου τέσσερις ώρες μετά το τελευταίο στίγμα και όπως είχε μεταδώσει το απόγευμα της Πέμπτης το δίκτυο του Sky News.
Eντείνονται οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό και σε πιο βαθιά νερά, μεταδίδει το CNN.
Αμερικανικά στρατιωτικά πλοία και αεροπλάνα μετέχουν πλέον ενεργά στις έρευνες που διεξάγει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, υπάρχουν ενδείξεις ότι το αεροπλάνο έχει πέσει στον Ινδικό Ωκεανό.

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/417716/apokalypsi-kapoios-ekleise-ta-systimata-epikoinonias-toy-aeroplanoy#ixzz2vumdUw9o

Follow us: Unexplainedgr0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου