Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαλαισία: Αυτές είναι οι εικόνες από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν

Μαλαισία: Αυτές είναι οι εικόνες από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν
Στη δημοσιότητα έρχονται οι φωτογραφίες από τα αντικείμενα που εντόπισε δορυφόρος και πιθανόν προέρχονται από το μοιραίο αεροπλάνο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας οι δορυφόροι εντόπισαν 122 αντικείμενα που ίσως ανήκουν στο αεροπλάνο της Malaysia Airlines.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών Hishamuddin Hussein σε συνέντευξη Τύπου τα 122 αντικείμενα εντοπίστηκαν από γαλλικό δορυφόρο, σε μια περιοχή έκτασης περίπου 154 τετραγωνικών μιλίων, στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ της Αυστραλίας, όπου συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες, καθώς βελτιώθηκε ο καιρός.
article-2589723-1C93936900000578-875 634x580
BjpOaAoIgAAQR1g
Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ τα αντικείμενα αυτά έχουν μήκος μέχρι και 23 μέτρα και η σύστασή τους είναι από κάποιο συμπαγές υλικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωτογραφίες που έδωσε στις μαλαισιανές αρχές η γαλλική εταιρεία Airbus Defence έχουν ημερομηνία 23 Μαρτίου και είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για αντικείμενα που προέρχονται από το χαμένο αεροπλάνο.
Αυτή είναι η τέταρτη φορά που φωτογραφίες από δορυφόρο εμφανίζουν πιθανά συντρίμμια του Μπόινγκ σε ένα απομακρυσμένο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού, αλλά αυτή τη φορά τα ευρήματα θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα.
Κίνα: Να καταβληθούν ακατάπαυστες προσπάθειες για το Boeing
Ο ειδικός απεσταλμένος της Κίνας στη Μαλαισία, ο Ζανγκ Γεσούι, ζήτησε σήμερα (να καταβληθούν) "ακατάπαυστες προσπάθειες" σχετικά με το εξαφανισμένο αεροσκάφος της Malaysia Airlines, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Ο Ζανγκ, ο οποίος είναι και υφυπουργός Εξωτερικών της Κίνας, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Χθες Τρίτη, ο κινέζος πρόεδρος Σι Ζινπίνγκ έστειλε τον Ζανγκ για διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση της Μαλαισίας σχετικά με το αγνοούμενο αεροσκάφος, μετέδωσε το πρακτορείο.
Ο κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ κάλεσε τη Μαλαισία να παράσχει περισσότερες πληροφορίες για το αεροπλάνο το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου.

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/423507/malaisia-aytes-einai-oi-eikones-apo-ta-antikeimena-poy-entopistikan#ixzz2x5KPuICD

Follow us: Unexplainedgr



0 Comment:

Δημοσίευση σχολίου